Haberler

Birlik Haber-Sen Darbeye 'Karşıyız' Dedi

Güncelleme:

Birlik Haber-Sen 6 nolu Şube Başkanı Mithat Özgültekin, "Bizim Peygamber ocağı olarak gördüğümüz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine girmiş bir grup vatan haini, şerefsizler ülkemizi ve milletimizin iradesine, yine milleti parasıyla alınan uçaklarla, helikopterlerle, mühimmatlarla kast etmeye kalkışmışlardır" dedi.

FETÖ/PDY örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tüm Türkiye'de olduğu gibi Urfa'da da tepkiler çığ gibi büyüyor. Dün Sarayönü PTT binası önünde toplanan Birlik Haber-Sen üyeleri yaptıkları basın açıklaması ve attıkları sloganlarla darbe girişimine tepki gösterdi. Yapılan basın açıklamasına sendika üyelerinin yanı sıra Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun da katıldı. PTT binası önünde toplanan Birlik Haber-Sen üyeleri Türk bayrakları açtılar. Öte yandan sendika üyeleri sık sık, "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez, Darbeciler halka hesap verecek" sloganları attı.

'TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİZE ALTIN TABAK İÇİNDE SUNULMADI'
PTT binası önünde toplanan sendika üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Birlik Haber-Sen 6 nolu Şube Başkanı Mithat Özgültekin, "Türkiye Cumhuriyeti bize altın tabak içinde sunulmadı. Türkiye Cumhuriyeti Devletini acıyla, kanla, gözyaşıyla kurduk. Bu devleti kurmak için ecdadımız ateşle imtihan oldu. Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında binlerce vatan evladı kanlarını canlarını verdiler. Devlet kurmak için verdiğimiz mücadele, bütün dünyanın saygısını kazandı. Mazlum milletlere örnek bir devlet kurduk. Dedelerimizin bizlere canlarıyla emanet ettiği bu vatanı bizlerde ebediyete kadar, kanımızın son damlasına kadar savunmaya hazırız. Bizim Peygamber ocağı olarak gördüğümüz, milletimizin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine girmiş bir grup vatan haini, şerefsizler ülkemizi ve milletimizin iradesine, yine milleti parasıyla alınan uçaklarla, helikopterlerle, mühimmatlarla kast etmeye kalkışmışlardır. Bu hainlerin mensubu olduğu FETÖ Terör Örgütü üyeleri yıllarca devletimizin kurumlarına sızmış ve ele geçirmeye çalışmışlardır. Binlerce Fakülte Mezunu, yüzlerce yüksek lisans mezunu insanın hayatlarını, geleceklerini ve ekmeklerini gasp eden soru hırsızları bütün devlet kurumlarına olduğu gibi TRT'ye de sızmışlardır. Her şerde bir hayır vardır. Darbeye karşı tek vücut olan milletimiz, ülkemizi, TRT'imizi ve kurumlarımızı bu vatan hainlerinden temizleyecek inşallah. TRT ülkemizin en güzide kurumlarındandır ve bu milletin sesidir. Asker forması altına sığınmış FETÖ Terör Örgütü mensupları bu kurumumuzda korsan bildiri yayınlayarak, bu ekranları karartmaya kalkışmışlardır. Şimdi sıra TRT'mizi FETÖ Terör Örgütü mensuplarından temizlemeye gelmiştir. İçeride bulunan bu örgüt mensupları da tek tek deşifre edilerek milletin emeğiyle, alın teriyle yayın yapan bu kurumdan tamamen temizlenecektir. Bundan sonra hiç kimse, milletin iradesine karşı, bu milletin sesini kesmeye ve bu milletin ekranlarını karartmaya cesaret edemeyeceklerdir" dedi. Sendika üyeleri basın açıklamasının ardından sessizce ve olaysız bir şekilde dağıldı. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title