Haberler

Birleşik Kamu-İş'ten "Oyuna Sahip Çık" Çağrısı

Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük, seçmenlere, 1 Kasım'daki genel seçimde oylarına ve sandığa sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük, seçmenlere, 1 Kasım'daki genel seçimde oylarına ve sandığa sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Kütük, konfederasyonun genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, oy kullanmanın önemine değindi.

"1 Kasım'da oyunu kullan, geleceğine sahip çık. 2 Kasım çok geç olabilir" görüşünü paylaşan Kütük, "Kamu emekçileri, halkımız, çocuklarımız ve geleceğimiz açısından yaşamsal önem taşıyan 1 Kasım genel seçimine ilişkin düşüncelerimizi paylaşmayı, ülkemizin bir yurttaşı, seçmen olmanın sorumluluğu olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan oylarına ve sandığa sahip çıkarak görevlerini yerine getirmelerini isteyen Kütük, "Çağdaş, mutlu, özgür, insanca ve onurlu bir yaşam için oyunu kullan, geleceğine sahip çık" dedi.

Kütük, seçmenlere "tatile, gezmeye ve pikniğe değil sandığa giderek sorumluluklarını yerine getirmeleri" çağrısı yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Kütük Kamu İş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title