Haberler

Birimler Arasında Resim ve Şiir Yarışması

Güncelleme:

Dünya Hemşireler Günü etkinlikleri çerçevesinde Dicle Üniversitesi Hastaneleri bünyesinde hizmet veren birimler arasında şiir ve resim yarışması yapılacak.

Dünya Hemşireler Günü nedeniyle yapılacak olan etkinlikler çerçevesinde Dicle Üniversitesi Hastaneleri bünyesinde hizmet veren birimler arasında şiir ve resim yarışması yapılacak.

Personellerinin asıl görevlerinin dışında sosyal ve kültürel aktivitelerle de ilgilenmelerini teşvik amacıyla yapılacak olan şiir ve resim yarışmasına Başvurular 12. Nisan- 10.Mayıs 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Yarışmanın kuralları şöyle:

"Çalışma tekniği serbesttir. Resmin arka kısmında kişinin adı soyadı ve çalıştığı birim yazılı olacaktır. Başvurular şahsen Süpervizör Birimine yapılacaktır. Yarışma sonucu, ödül tarihi ve yeri D. Ü. Hastaneleri Wep sitesinde yayınlanacaktır.

Dereceye girenlere altın verilecek

Yarışmada dereceye girenler¸ Birinciye Cumhuriyet altını, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın ile ödüllendirilecek"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title