Haberler

Yunus Yıldırım'a, MHK Başkanı Zekeriya Alp'ten Destek

Güncelleme:

Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki hataları nedeniyle hedef adam haline gelen hakem Yunus Yıldırım'a, MHK Başkanı Zekeriya Alp'ten destek geldi.

Merkez Hakem Komitesi Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye gazetesinden Ö.Faruk Ünal'a bir röportaj verirken, kimsenin Yıldırım'ın hakemliği bırakması adına kendisine baskı yapamayacağını iddia etti.

" Yunus Yıldırım'ın hakemliği bitti mi?" şeklindeki soruya Alp şu yanıtı verdi:

Paralel MHK

"Kaybetmek her zaman kolaydır. Ben hep kazanma tarafında olurum. Hiçbir hakemime kimse hakemliği bıraktıramaz. Bize asla böyle bir işaret gelmedi, gelemez. Bu kadro çok temiz bir kadro. Şundan bütün kulüp taraftarları emin olsun; bir art niyet, kasıtlı bir hata bu mevcut hakem kadrosundan asla gelmez. Çok elit ve temiz bir ekip. Hepsine kefilim. Herkesin içi rahat olmalı, rahat olsun."

Alp, Yıldırım ve ekibinde hedef adam haline gelen çizgi hakemi Murat Türker'le de temas halinde olduğunu belirterek, "Yunus Yıldırım'la konuştum. Morali çok bozuk... Bugün yine konuştum. Yine ilave hakem Murat Türker çok çok üzgün... Üzülmemeleri mümkün mü?" dedi.

Öte yandan Alp, daha önce kendisine görevi bırakma istemiyle gelen iki hakem Fırat Aydınus ve Halis Özkahya'yı bu kararlarından vazgeçmeleri konusunda bizzat kendisinin ikna ettiğini söylerken, Tahkim Kurulu'nun Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında maçın tekrar oynanması yönünde verdiği karardan sonra da uyku ilacı aldığı halde iki gün boyunca uyuyamadığını söyledi.

Röportajın tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Yunus Yıldırım Zekeriya Alp Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title