Haberler

Kazada Ölen Genç Kızı Kanlar İçinde Gören Bir Başka Sürücü de Kalp Krizinden Öldü

Güncelleme:

Antalya'da karşıya geçmeye çalışan genç kıza otomobil çarptı. Kazayı görüp yardım etmek isteyen başka bir sürücü de, genç kızı kanlar içinde görünce kalp krizinden öldü.

Antalya'da iş dönüş servisten inerek yolun karşısına geçmeye çalışan 20 yaşındaki Berfin Solhan, yoldan geçen bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı görünce durup aracından inen servis şoförü 55 yaşındaki Yahya Acar da, genç kızı kanlar içinde görünce fenalık geçirdi. Kalp krizi geçiren Acar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

SERVİS YOL KENARINDA BIRAKTI, KARŞIYA GEÇMEK İSTEDİ...

Olay saat 02.00 sıralarında Serik Caddesi'nde meydana geldi. Serik ilçesine bağlı Belek Mahallesi'nde 5 yıldızlı bir otelde çalışan Berfin Solhan, iş dönüşü havalimanı kavşağında inmek istedi. Otel servisinin yol kenarında bıraktığı genç kıza yolun karşısına geçmek istediği sırada Feridun K.'nın kullandığı 07 SG 991 plakalı otomobil çarparak yaklaşık 70 metre sürükledi. Otomobil sürücüsü kaçarken, genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

YARDIM ETMEK İSTEDİ, GENÇ KIZI O HALDE GÖRÜNCE FENALAŞTI

O sırada yoldan geçmekte olan başka bir servis şoförü Yahya Acar, kazayı görünce aracından inip yardım etmek istedi. Solhan'ı kanlar içinde gören Acar, fenalaştı. Kaza yerine gelen 112 ekipleri Acar'ı özel bir hastaneye kaldırdı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Yahya Acar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAZAYI YAPIP KAÇAN ŞAHIS, OTOPARKTA YAKALANDI

Kazayla ilgili çalışma başlatan polis, kazaya karışıp kaçan Feridun K.'yı kısa süre sonra Etiler Mahallesi'ndeki bir sitenin otoparkında bularak gözaltına aldı. Soruşturma sürerken, Solhan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Antalya Solhan Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500

Yorumlar (40)

ALOHA:

'''' NE MUTLU BÖYLE MERHAMET ÇINARLARINA '''' ALLAH RAHMET EYLESİN. . .

51
0
yanıtYanıtla
EMEKLİ:

KILIÇDAROĞLU YÜZÜNDEN HEP BU KAZALAR! AK PARTİYİ KISKANANLAR ÇATLASIN DA PATLASIN. !

4
46
yanıtYanıtla
isim:

ne kadar boşsunuz ya bu habere yaptığın yoruma bak halin içler acısı. . .

yanıt11
yanıt0
delikız:

Emekli olmuşsun ama insanlığından emekli olmuşsun dangalak.

yanıt9
yanıt1
DÜRÜST:

GERİ ZEKALI HOŞAF

yanıt5
yanıt0
EMEKLİ:

AK PARTİ !

3
41
yanıtYanıtla
Obertan:

Gerizekali oldugunu bu kadar belli etme

yanıt24
yanıt3
Antimilitarist:

Beyin de emekli olmuş

yanıt7
yanıt1
DÜRÜST:

GERZEK İNSANLIĞA FAYDASI OLMAYAN ASALAK

yanıt4
yanıt0
ewer:

Ölen o muş Allah rahmet etsin

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title