Haberler

Biri Kadın İki Taksi Gaspçısı Yakalandı

Güncelleme:

Kadıköy'de havalimana gideceklerini söyleyerek, bindikleri taksi şoförünün aracını ve parasını gasp etmekten aranan biri kadın iki kişi, polis tarafından yakalandı.

Kadıköy'de ellerindeki bavulla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gideceklerini söyleyerek, bindikleri taksi şoförünün aracını ve parasını bıçak ve silah tehditi ile gasp etmekten aranan biri kadın iki kişi polis tarafından yakalandı. Bir başka hırsızlık suçundan 20 gün önce yakalandığı öğrenilen Özlem Ç., tutuklanırken, önceki gün yakalanan erkek şüpheli adliyeye sevk edildi.

YÜRÜYEREK POLİSE GİDİP ŞİKAYETÇİ OLDU

Pendik bölgesinde 11 Mart 2015 tarihinde yürüyerek polis merkezine gelen taksi şoförü Efendi M.(42) aracına müşteri gibi binen biri kadın iki kişi tarafından gasp edildiğini söyledi. Efendi M., " Kadıköy'den ellerinde bavulla aracıma bindiler. Sabiha Gökçen havalimanına gideceklerini söylediler. Yolda kadın olan sürekli midesinin bulandığını söylüyordu. Pendik, Kurtköy bölgesine geldiğimizde kusacağını söylerek aracı durdurmamı istedi. Araç durunca arkada oturan kadın silahının namlusunu sırtıma dayadı. Önde oturan erkek de bıçağını çıkararak para ve cep telefonumu aldı. Daha sonra beni araçtan indirip otomobille kaçtılar" dedi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Polis tarafından yapılan soruşturmada gasp edilen araç, ertesi gün Pendik'te bir ara sokakta terk edilmiş olarak bulundu. Polis güvenlik kamera görüntülerini kullanarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Olayın kadın şüphelisi Özlem Ç.(38) Kadıköy'de bir başka hırsızlık suçu işledikten sonra gözaltına alındı. Şüpheli Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olayın diğer şüphesi Ayhan A.(34) ise Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün gözaltına alındı. Poliste verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Ayhan A., adliyeye sevk edildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Gökçen Pendik Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ArdA PolaTmobilWeb@haberler.com:

Kollarını keseceksin işte o zaman huzur bulur memleket

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title