Haberler

Birçok Kulüp, Beşiktaşlı Gökhan Töre'yi Takip Ediyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre'nin yükselen form grafiği, birçok dev kulübün ilgisini çekti. Juventus ve Roma, Türk yıldız için devreye girdi.

İki sezon önce Beşiktaş'a kiralık olarak gelen ve sezon başında da bonservisiyle birlikte transfer edilen Gökhan Töre'nin yükselen form grafiği Avrupa'nın ünlü takımlarının dikkatini çekmiş durumda.

Bugün'de yer alan habere göre, gurbetçi futbolcunun 2019 yılına kadar kontratı bulunuyor. Ancak bu gidişle Töre'nin zamanından önce takımdan ayrılacağı görüşü ağır basıyor. Yönetim sezon başında Gökhan'ın bonservisini almakla ne kadar doğru bir iş yapıldığı görüşünde.

"TEKLİF EDİLEN PARALARLA ASLA ALAMAZDIK"

Zira idareciler kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda "İyi ki Gökhan'ın bonservisini almışız, yoksa şimdi teklif edilen paralarla onu asla transfer edemezdik" diyerek sezon başında ne kadar doğru bir iş yaptıklarının altını çiziyor. Bu arada Juventus ve Roma'nın Gökhan Töre'yi yakın takibe almaları için İstanbul'a scoutlarını göndereceği ifade edildi.

BILIC APAR TOPAR İSTANBUL'A GELDİ

2 gündür Hırvatistan'da bulunan ve bugün dönmeyi planlayan teknik direktörü Bilic, yöneticilerin tepki göstermesi üzerine apar topar İstanbul'a geldi. Bilic, Hırvatistan ile Norveç arasında dün oynanacak EURO 2016 eleme maçını izlemeyi planlıyordu. Ancak, yükselen tepki sesleri üzerine planını erteledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökhan Töre Juventus Beşiktaş Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

Fenerli:

Tore Besiktasin yarisi, giderse kayip buyuk olur. Gondermeyin boyle etkili futbolculari ligimizin kalitesi dusuyor sonra

26
3
yanıtYanıtla
yasasin trMobil-ANDROID:

tore gibi futbolcu turkiyede henuz yok

25
3
yanıtYanıtla
kadriyebjkmobilWeb@haberler.com:

Besiktasinnn gozbebegiiiii

17
3
yanıtYanıtla
ABIZER:

bence italyada bunlara top toplatmazlar bizim yalaka basinin sisirmesi

5
14
yanıtYanıtla
1903:

varmı elinizde böyle yetenekli Türk futbolcu şikeciler kıskanmayın la

14
2
yanıtYanıtla
Renkli Yalan MedyaMobil-ANDROID:

Biliç zaten 2 günlük özel izin aldı ve vaktinden öncede geldi.. Bugün BJK resmi sitesinden de bu haberlere yalanlama geldi ama siz yayınlayın..Hiç utanmayın..

16
0
yanıtYanıtla
doğruya doğru:

beşiktaşın tek kaliteli oyuncusu töre avrupada arda gibi parlar umarız

13
2
yanıtYanıtla
Abu Cemil Mobil-ANDROID:

Bu futbulcudan bır cacık olmaz millî takımda gorduk

1
14
yanıtYanıtla
durustmobilWeb@haberler.com:

Toremizz gereği gokhani satmiyruk

12
2
yanıtYanıtla
ASELSAN Mobil-IOS:

Arda önce Türkiye'nin sonra Galatasaray'ın gururu şimdi sıra törede

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title