Haberler

Birbirlerini Öldürdükleri İçin Sanıklara Ceza Verilmedi

Güncelleme:

Antalya'da tombalacı transferi nedeniyle çıkan silahlı çatışmada ölen 2 kişinin, birbirlerini öldürdükleri gerekçesiyle, ilgili davada sanıklara ceza verilmedi.

Antalya'da tombala konusunda deneyimli bir kişinin 6 bin TL'ye karşı gruba transfer olması sonrası 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili yapılan yargılamada, 2 kişinin birbirini öldürdüğü anlaşıldığından, cinayetle ilgili sanıklara ceza verilmedi.

İKİ TOMBALACI TARTIŞTI

Antalya'da, tombalacılık yapan Erhan Ayhan'ın yanında çalışan Mehmet Şen, bir süre sonra 32 yaşındaki Fırat Kuşçular'ın yanına geçti. 6 bin lira karşılığında transfer edildiği ileri sürülen Mehmet Şen yüzünden iki tombalacı arasında tartışma çıktı.

ADAMINI GERİ İSTEDİ

Erhan Ayhan, Fırat Kuşçular'ın işyerine gidip adamını geri vermesini istedi. Bunun üzerine iki grup konuşmak için geçen yıl 16 Ağustos günü saat 01.30'da Yavuz Özcan Parkı'nda biraraya geldi.

SİLAHLI KAVGA ÇIKTI

Buradaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine vücuduna 2 kurşun isabet eden Erhan Ayhan ile boynundan vurulan 28 yaşındaki Hakan Hacısadıkoğlu yaşamını yitirdi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Ömer Tanrıkulu ile Ömer Kartal'ın da yaralandığı olaydan sonra kaçan Fırat Kuşçular, iki ay sonra yakalanıp tutuklandı. Olayda tabancayla ilk ateş ettiği iddia edilen Ömer Kartal da tutuklandı. Diğer sanıklar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRDÜLER

Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanıklar, Erhan Ayhan ile Hakan Hacısadıkoğlu'nun birbirini öldürdüğünü iddia etti. Tanıklar da benzer beyanda bulundu.

KUŞÇULAR DA ÖLDÜRÜLDÜ

Bunun üzerine tutuklu sanıklar Ömer Kartal ile Fırat Kuşçular, geçen nisan ayında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kuşçular da 22 Haziran tarihinde Varsak'taki işyerinde silahlı saldırıya uğrayıp hayatını kaybetti.

YARALAMAKTAN CEZA ALDILAR

Dün görülen karar duruşmasına, sanıklardan Ömer Kartal ile Ömer Tanrıkulu'nun avukatları dışında gelen olmadı. Erhan Ayhan ile Hakan Hacısadıkoğlu'nun birbirini vurup öldürdüğü anlaşıldığından cinayetle ilgili sanıklardan hiçbirine ceza verilmedi.

Sanıklardan Ömer Kartal, Ömer Tanrıkulu'nu kasten yaralamak suçundan 4 yıl 2 ay, silah kanununa muhalefet suçundan 10 ay hapis ve 500 lira adli para cezasına mahkum edildi.

SERBEST KALDILAR

Mahkeme suç delillerinin gizlenmesiyle ilgili sanıklardan Eray Yücesoy ile Baki Kaçır'a ise 5 ay hapis cezası verdi. Her üç sanığa verilen cezayla ilgili hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmedildi. Mahkeme, Ömer Vargeloğlu ile Ömer Tanrıkulu'nun beraatına hükmetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kartal 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title