Haberler

Birbirine Saldıran Köpeklere Tekmeli Müdahale Tepki Çekti

Zonguldak'ta, birbirine saldıran sahipli iki köpeği çevredeki bazı kişilerin tekme atıp, üzerlerine basarak ayırması tepki çekti.

Zonguldak'ta, birbirine saldıran sahipli iki köpeği çevredeki bazı kişilerin tekme atıp, üzerlerine basarak ayırması tepki çekti.

Kentin en işlek caddesi Gazipaşa'da sahipleriyle gezerken karşılaşan 2 köpek, birbirlerine saldırdı. Sahipleri köpekleri ayıramayıca çevredeki bazı kişiler köpeklere tekme atarak ve üzerlerine ayaklarıyla basarak ayırmaya çalıştı. Köpekler, aldıkları darbelerle ayrıldı.

Bir kişinin cep telefonuyla görüntülediği olayın ardından, köpeklerden birinin sahibi kadın ile çevredeki diğer kişiler, ayırma yöntemine tepki gösterdi. Kadın, "Hayvanı ne hale getirdiniz. Siz vurdukça o daha çok kuduruyor, bırakmıyor" diyerek köpeklere vuran kişilere kızdı.

Müdahale edenler de köpeklerin birbirlerine zarar verdiklerini, bu yüzden yaptıklarını söyleyerek kendilerini savundu. Bu sırada başka bir kadın da "O da bir can" diyerek tepki gösterdi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Gazipaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title