Haberler

Biraz da Ben Sevişeceğim" Cinayeti Sanığı Hücresinde İntihar Etti

Adana'da sevgilisiyle otomobilde oturan genci, “Kız arkadaşınla biraz da ben sevişeceğim” dedikten sonra bıçaklayarak öldüren şahıs, tutuklu bulunduğu cezaevinin hücresinde kendini asarak intihar etti.

Adana'da sevgilisiyle otomobilde oturan genci, "Kız arkadaşınla biraz da ben sevişeceğim" dedikten sonra bıçaklayarak öldüren şahıs, tutuklu bulunduğu cezaevinin hücresinde kendini asarak intihar etti.

Şahin Ö. (37), 1998-2000 yılları arasında kendisini polis olarak tanıtarak Seyhan Baraj Gölü'ne gezmeye gelen sevgilileri gasp ettiği ve cinsel istismarda bulunduğu için Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 36 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Geçen yıl cezaevinden firar eden Şahin Ö., yine seri olarak özellikle sevgilileri gasp etmeye devam etti.

Polis ve jandarmanın her yerde aradığı Şahin Ö., 27 Eylül'de elindeki telsizle kendisine polis süsü verip, yine Seyhan Baraj Gölü kenarında otomobilde kız arkadaşı ile sohbet eden dolmuş şoförü Yusuf Doğruoğulları'nın (25) yanına gitti. Doğruoğulları'na "Kız arkadaşınla biraz da ben sevişeceğim. Yoksa sizi karakola götürürüm" diyen Şahin Ö., çıkan tartışmada dolmuşçuyu bıçaklayarak öldürdü.

Olayın ardından yeğeni Gökhan Ö.'nün kullandığı motosikletle kaçan zanlının temmuz ve ağustos aylarında da N.A., F.H., S.U., N.Ç., F.E., A.H.D. ve D.E. isimli kadınların içinde para ve cep telefonları ile ziynet eşyalarının bulunduğu çantalarını, İ.G. ve H.S. adlı erkeklerin cep telefonları ve paralarını gasp ettiği belirlendi.

Jandarma ekipleri, eski sabıkalılardan yola çıkarak cinayeti Şahin Ö.'nün işlediğini belirledi ve yeğeni Gökhan Ö. ile birlikte gözaltına aldı. Şahin Ö. ve yeğeni, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana Kürkçüler Cezaevi'nde tutuklu bulunan Şahin Ö. iddiaya göre, koğuştan hücreye alındı. Şahin Ö., dün gece yarısı kendini hücrede iple asarak intihar etti. Gardiyanlarca asılı olarak bulunan şahsın hücrede dış otopsisi yapıldı. Ardından cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yapılan otopsinin ardından Şahin Ö.'nün cesedi, toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. İntihar ile ilgili soruşturma başlatıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Baraj Gölü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title