Haberler

Biraralık Ortaokulu Yeni Yerinde Normal Eğitime Geçti

Adıyaman’ın en eski okullarından birisi olan 1 Aralık Ortaokulu yeni yerinde tekli eğitime başladı.

Adıyaman'ın en eski okullarından birisi olan 1 Aralık Ortaokulu yeni yerinde tekli eğitime başladı.

Adıyaman Merkez 1 Aralık Ortaokulu 800 öğrencisiyle yeni yerinde düzenlenen tören ile normal eğitime geçti. Daha önceden ikili eğitim veren okul 2015-2016 eğitim öğretim yılında tekli eğitime geçti.

1 Aralık Ortaokulu daha önceden Eskisaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Eski Kız Meslek Lisesi) olarak kullanılan binada eğitim öğretime devam edecek.

Düzenlen törene Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, Şube Müdürü Mustafa Yetiş, okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Abdurrahman Yakut, yaptığı açılış konuşmasında "Bundan sonra çocuklarımız çok erken saatte okula gelip çok geç saatte okuldan dönmeyecektir. Normal eğitimle öğrencilerimizin ve velilerimizin daha da memnun olacağı bir sisteme geçiş yaptığımızı, inşallah okulumuzun eğitim çıtasının da daha yükselteceğiz. Kız Meslek Lisesi binasının tahsisi konusunda önümüzü açan Milli Eğitim Müdürümüze, yetkililere ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ise konuşmasında, "Eskisaray Kız Meslek Lisesine ait binanın 1 Aralık Ortaokulu'na tahsisinin yapılması için çok çaba sarf edildi. İnşallah hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz bundan memnuniyet duyacaktır. Bu geçişle birlikte yer sıkıntısı olmayacağından normal eğitime geçiş yapılmıştır. Sabah grubu öğrencilerimiz çok erken saatlerde okula gelmek zorunda kalmayacak ve yine öğle grubu gelmekte olan öğrencilerimizde çok geç saatlerde karanlıkta eve dönüş yapmak zorunda kalmayacaklardır. Bu durumdan hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz memnuniyet duyacaktır" dedi.

Konuşmasının devamında velilere de seslenerek "Çocuklarımıza sahip çıkalım, onları gerek evde gerekse okulda takip edelim. Onları güzel ahlakla ahlaklandıralım. Kötü alışkanlıklara karşı ve vatanına milletine yararlı bir birey olarak yetişmeleri için bizler Milli Eğitim olarak tüm çabamızla çalışıyoruz. Sizlerde veli olarak üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmelisiniz. Onlara doğruyu ve yanlışı ayırt edecek bilinci vermelisiniz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yetiş Seyfi Özkan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title