Haberler

Bıraktıkları Takımı Şampiyonluğa Taşıdılar

Güncelleme:

Alacakları ödenmediği gerekçesiyle son maçlarının ardından takımdan ayrılan, daha sonra geri dönmeleri için ikna edilen  Edirnespor oyuncuları, Dikilitaşspor'u 2-1 yenerek takımlarını şampiyonluğa taşıdı.

Bölgesel Amatör Lig 11. grup takımlarından Edirnespor oyuncuları, üç hafta önce alacaklarınının ödenmemesini gerekçe göstererek, Bozcaadaspor maçının ardından formalarını sahaya bırakıp memleketlerine döndü.

Kulüp yöneticilerinin iknasıyla yeniden sahalara dönen sporcular, Edirne 25 Kasım Stadı'nda karşılaştıkları  Dikilitaşspor'u 2-1 yenerek takımlarının grubunda şampiyon olmasını sağladı.

Galibiyetin ardından taraftarlarla kucaklaşan oyuncular, daha sonra Edirne eski Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin yanına gitti. Sedefçi, takımı tebrik etti.

Edirnespor, gelecek hafta oynanacak play-off karşılaşmasını kazandıktan sonra 3. Lig'e yükselecek.

Kulüp Başkanı Hakan Sedefçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Edirne'nin takımının en iyi yerlere layık olduğunu belirterek, şampiyonluğun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Sedefçi, kulübün maddi sıkıntısının sürdüğünü, play-off'a kadar takımlarına destek beklediklerini ifade etti.

Takım Kaptanı Orhan Küçükertuğrul da, sezon başından bu yana devam eden mali kriz nedeniyle tepkilerini üç hafta önce koyduklarını belirterek, "Üç hafta önce dayanma sınırımızı yitirince formamızı sahaya bırakarak takımdan ayrıldık. Yönetim sahip çıkacağını söyledi, tekrar takıma döndük. Allah'a şükür davamızda mahcup olmadık" dedi.

Küçükertuğrul, takımı 3. lige taşımak için herkesin fedakarlık yapması gerektiğini kaydetti. 

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Sedefçi Edirnespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title