Haberler

Birahane Cinayetini Garson Değil, Patronun Kardeşi İşlemiş

Güncelleme:

Konya'da bir birahanede çıkan çatışmada "Sen daha ölmedin mi?" diyen garsonun suçu üstlendiği ortaya çıktı.

Konya'da bir birahanede müşteriler ve çalışanlar arasında 'hesap ödememe' yüzünden çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı çatışmanın ayrıntıları ortaya çıktı. Çatışmada pompalı tüfeği garson Recep S.'nin değil, patronun kardeşi Mustafa U.'nun kullandığı, garsonu yaralayan müşterinin de ölen arkadaşının başında ağlayan ve olaya karışmadığını öne süren Ali S.'nin olduğu saptandı. Mustafa U. ve Ali S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, geçen Çarşamba günü saat 03.10'da merkez Selçuklu İlçesi Nalçacı Caddesi'ndeki bir birahanede meydana geldi. İbrahim S. (28), Ali S. (22), Muhammet U. (23) ve Muhammet Emin Işık (21) adlı arkadaşlar, alkol aldıktan sonra iddiaya göre bin 60 lira tutarındaki hesabı ödemeden birahaneden ayrıldı. Durumu fark eden işyeri çalışanları, 4 kişinin peşinden dışarı çıkarak hesabı ödemelerini istedi.

POMPALI TÜFEKLE KARŞI ATEŞ AÇTI

Bunun üzerine iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada garson Recep S. (33), tabancayla sağ kolundan, müşterilerden İbrahim S., sağ bacağından, Muhammet Emin Işık da göğsünden pompalı tüfekle yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan Işık, sağlık görevlilerin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Bir duvarın dibine saklanan ve ölümden dönen İbrahim S. de, ambulansla Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

"SEN DAHA ÖLMEDİN Mİ" DİYEN GARSON SUÇU ÜSTLENMEYE ÇALIŞMIŞ

Muhammet Emin Işık'ın cesedinin yanından geçerken 'Sen daha ölmedin mi?' sözleriyle dikkat çeken yaralı garson Recep S., kolundan yaralandıktan sonra aracından pompalı tüfeği alıp müşterilerinin üzerine ateş açtığını iddia etti. Bunun üzerine Recep S., özel bir hastanede yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı. Recep S.'nin çelişkili ifadesinde şüphelenen Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, araştırmayı derinleştirdi. Birahanede bulunan diğer müşteri ve çalışanların da ifadesine başvuran polis, müşterilere ateş açan kişinin işyeri sahibinin kardeşi Mustafa U. olduğunu, Recep S.'nin de suçu üstlenmeye çalıştığını saptadı. Bunun üzerine Mustafa U. da gözaltına alındı.

ARKADAŞININ BAŞINDA AĞLADI

İlk anda, garson Recep S.'ye ateş açan kişinin de olay yerinden kaçan Muhammet U. olabileceği üzerinde duran polis, yaptığı araştırmada tabancayı ölen Muhammet Emin Işık'ın cesedi başında ağlayan ve olaya karışmadığını öne süren Ali S.'nın kullandığını saptadı.

Mustafa U. ve Ali S., yapılan sorgulamanın ardından dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Recep S. de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (47)

Umut 62:

Akp nin ülkeyi getirdiği son nokta bu. sahte dindar akp

27
47
yanıtYanıtla
MuzoMobil-IOS:

AKP adam gibi adam Recep TAYİP Erdoğan

22
38
yanıtYanıtla
DirilişMobil-IOS:

Lan karınız size ihanet etse Ak parti yaptı diyecek kadar alçaksınız.

42
14
yanıtYanıtla
Anti ayyaş. Mobil-IOS:

Laik dinsiz gençlik yetiştirmenin meyveleri işte bunlar.

25
20
yanıtYanıtla
baba yorgun:

böyle hükümetin ben ortami gere gere mileti biribirine düsman yetisdirdiler icib icib biribirine kin püskürüyorlar bundan on sene öncesinden daha fazla silah var genclerin ellerinde bu ülkede silah denetimi diye bir sey yokmu gelene gidene silahmi satiliyor bu ne rezilik sanki milete biri birinizi iyi vurun ha dercesine

22
19
yanıtYanıtla
DAVA İSLAM:

şeytan yuvalarından ancak bu tür olaylar çıkar

30
10
yanıtYanıtla
Kayserili yusuf:

ümüt 62 bir yerine birşey değse akp diyorsun chp mhp yanlışlıkla orana burana ellese akp mi diyeceksin sen akp den ne yedinde çıkaramıyorsun.

24
15
yanıtYanıtla
hhhhMobil-ANDROID:

herşeyi akpye bağlayan zihniyetler Allah belanızı versin

22
15
yanıtYanıtla
ergin erden:

Bütün silahlar toplanmalı. Halkın elinden ruhsatlı ruhsatsız. Asker bir polis iki . . . . . . Hele şu pompalıları adına av tüfeği diyorlar. Katliam tüfeği oldu. Hergün Türkiyede bu silahlarla vahşi cinayetler işlenmektedir. Devlet artık bu duruma el koymalı.

29
5
yanıtYanıtla
Anti paralelMobil-IOS:

Her rezilliğinizi AK partiye mal etmeye çalışan chp mhp hdp li reziller, hiç camide imamhatipte veya Kur'an kurslarında bir olay olduğunu gördünüzmü, demekki bu rezillikler tümüyle sizin zihniyete ait.

16
17
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title