Haberler

Bira Vermeyen Büfeciyi Öldüren Katil Gittiği Biranede Yakalandı

Güncelleme:

Samsun'da kendisine bira vermeyen büfe işletmecisi Serkan Atayman'ı (33) tabancayla öldürdüğü suçlamasıyla aranan Serkan Ç. (34) cinayetten sonra gittiği biranede yakalandı.

Samsun'da kendisine bira vermeyen büfe işletmecisi 33 yaşındaki Serkan Atayman'ı tabancayla öldürdüğü suçlamasıyla aranan 34 yaşındaki Serkan Ç., polis tarafından bir birahanede içki içerken yakalandı.

7 EL ATEŞ ETTİ

İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda iddiaya göre Serkan Ç. Serkan Atayman'a ait büfeye giderek bira aldı. Biraları içtikten sonra tekrar büfeye gelen şüpheli para uzatıp 2 adet daha bira istedi. İşyeri sahibi şüpheliye "İçkili gelme sana bira yok" diyerek vermedi. Bunun üzerine Serkan Ç., belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartıp 7 el ateş etti. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Atayman, olay yerinden yaşamını yitirdi.

34 yaşındaki Serkan Ç.

CİNAYETTEN SONRA BİRANEYE GİTTİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettiği şüphelinin birahanede yakalayıp gözaltına aldı. Cinayetin ardından kaçan şüphelinin eve gidip üzerini değiştirdikten sonra silahı bir akrabasına bırakıp, İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'ndeki bir birahaneye geldiği öğrenildi.


33 yaşındaki Serkan Atayman

SİNİRLENİP ATEŞ ETTİM

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Serkan Ç., "Büfeden bira alıp içtim. Bir süre sonra tekrar bira almaya gittiğimde bana 'İçkili gelme sana bira yok' deyince sinirlendim. Belimdeki silahı çıkartıp ateş ettim" dedi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahiye İlkadım Samsun 3. Sayfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

CekilmezMobil-IOS:

Lan bizim bu ulke mal dolu mal Adam icki icin gidip 10 yil yatacak esegin bu kadar onde gideni olmaz

0
0
yanıtYanıtla
cem tuna:

icki icenlerden chp genel merkezi sorumludur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title