Haberler

Bir Yıldır Kocasını Arıyor

Şırnak'ta bir yıldır kendisinden haber alamadığı kocasını arayan kadın, eşinin dönmesini istedi.

Şırnak'ta bir yıldır kendisinden haber alamadığı kocasını arayan kadın, eşinin dönmesini istedi.

Merkeze bağlı İkizce köyünde ikamet eden iki çocuk annesi Adile Akıncı (40), 5 yıldır evli olduğu kocası Mehmet Ali Akıncı'nıın evi bir yıldır terk ettiğini ve kendisinden haber alamadığını söyledi.

Çocuklarıyla zor günler geçirdiğini ifade eden anne Akıncı, kocasının hasta babasını ziyaret etmek üzere evden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştığını belirtti.

Kocasının istanbul'dan getirdiği kızları kandırarak, mağdur ettiğini dile getiren Akıncı, eşinin başkalarını kandırmaması için görenlerin polise bildirmelerini istedi.

Akıncı, şöyle konuştu:

"Bir yıldır ne arıyor ne soruyor. İki çocuğumla baş başa kaldım. Şırnak'ta bir şirkette şoför olarak çalışıyordu. Babası hasta olduğu için yanına gidiyorum dedi, o günden sonra bir daha gelmedi. Sonradan başkaları onun bir İstanbul'dan bir kız kaçırdığını söylediler. Milleti dolandırıyordu. Her gün yeni telefon hattı alıyordu. Haberim olmadan benim adıma da birçok kez hat aldı. Evde yüzlerce telefon kartı var. Kocamı görenler lütfen polise bildirsin. Yakalanıp cezasını çekmesini ve gelip çocuklarına bakmasını istiyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Ali Akıncı İstanbul İkizce Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title