Haberler

Bir Yıl Önce Karateye Başladı, Şimdi Türkiye Üçüncüsü

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Minikler Karate Şampiyonası'nda bir yıl önce karateye başlayan Çandarlı Belediyespor Karate – Do sporcularından Berra Uçar, büyük bir başarıya imza atarak bronz madalya almaya hak kazandı.

Türkiye'nin dört bir yanından 600 sporcunun katılımı ile 29 Ocak tarihinde Burhaniye'de başlayan Karate Şampiyonası'nda henüz turuncu kuşak olan Berra Uçar, kendinden çok daha deneyimli rakiplerini tek tek eleyerek Türkiye 3.sü olmayı başardı. Berra Uçar, bronz madalya almasının ardından sevincini antrenörü Nezahat Ayhan'a sarılarak paylaştı.

Berra'nın bir yıl içinde bu kadar çok ilerleme kaydedeceğine kendisinin de inanamadığını ifade eden Çandarlı Belediyespor Karate – Do Antrenörü Nezahat Ayhan, "Berra, bugün bizleri hem çok şaşırttı hem de çok sevindirdi. Rakiplerinin hepsi yıllardır karate yapıyor. Berra henüz turuncu kuşak ve sadece bir yıldır karate ile ilgileniyor. Bu kadar kısa sürede böyle bir başarıyı elde etmek gerçekten inanılmaz. Sporcumuz, eğer ki çalışmalarına disiplinli ve istekli bir şekilde devam ederse ileride çok daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum. Türkiye'ye çok iyi bir sporcu kazandırdık bugün. Berra, umarım gelecek yıllarda da çalışmalarına bu şekilde devam eder ve ülkemize uluslararası arenadan başarılar getirir. Ayrıca buradan, bizlere destek veren başta Belediye Başkanımız Ahmet Dağdelen olmak üzere belediye çalışanlarına, sporcularımızın ailelerine ve tüm Çandarlı'lara teşekkür ediyorum." dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Balıkesir Çandarlı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title