Haberler

Bir Usta Bin Usta'ya Yeni Ödül

Güncelleme:

Anadolu Sigorta'nın "Bir Usta Bin Usta" Sosyal Sorumluluk projesi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından "Yılın KSS Sosyal Çözümü" ödülüne layık görüldü.

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (KSSD) ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çözümleri Pazaryeri 2014 etkinliğinin altıncısı Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleşti. Etkinlik bünyesinde gerçekleşen Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödül töreninde Bir Usta Bin Usta projesi, "Yılın KSS Sosyal Çözümü" ödülünün sahibi oldu. Ödülü Anadolu Sigorta adına Kurumsal İletişim Müdürü Berna Ergüntan aldı.

Her yıl başarılı bulunan kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin ödüllendirildiği etkinlikte özel sektör, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler, üniversite KSS Kulüpleri, öğrenciler, medya ve kamu kuruluşları yer alıyor.

Etkinlikte, Anadolu Sigorta'nın 2014'te beşinci yılını geride bırakan Bir Usta Bin Usta projesi kapsamında 2012 yılında Tokat'ta açılan Yazma Baskı kursu ustaları workshop çalışması da yaptılar. Workshop'ı Yazma Baskı ustası Yasemin Ertaştan ile eski kursiyerlerimizden Cengiz Demir gerçekleştirdi. İlginin yoğun olduğu workshopta, kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel Tokat Yazma Baskı mesleği gençlerle tanıştırılarak, farkındalık yaratılması sağlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Sigorta Pazaryeri Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title