Haberler

Bir Tango Ritüeli

Güncelleme:

Hyperion Ensemble ve Mundial Dünya Tango Salon Yarışması Şampiyonları İstanbullu seyircilerle buluşuyor.

Çarşamba günü Fulya Sanat Merkezi'nde İstanbullu tango severlerle buluşacak olan Hyperion Ensemble'a Dünya Tango Şampiyonları dansları ile eşlik edecek.

Uluslararası tango festivali 9. İstanbul Tango Ritual kapsamında İstanbul'da bulunacak Mundial Dünya Tango Şampiyonları Facunda de la Cruz ve Paola Sanz ile Christian Marquez ve Virginia Gomez, Juan Martin Carrara ve Stefania Colina gibi dünyanın en tanınmış sahne show'larında yer almış dansçıları bir araya getiren gösteri İstanbul dışında Ankara, Eskişehir ve Samsun'da da özel gösterilerde seyirci ile buluşacak.

Hem geleneksel, hem de çağdaş Tango müziğinde çok geniş bir repertuara sahip olan Hyperion Ensembl,kuruluşundan bugüne kadar geçen 20 yıl içerisinde çok çeşitli sanat etkinliklerinde yer aldı ve 750'nin üzerinde performansa imza attı. Topluluk, kuruluşundan itibaren Luis Stazo, Juan Josè Mosalini, Daniel Binelli, Alfredo Marcucci gibi tango dünyasının çok ünlü müzisyenleriyle çalıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Virginia İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title