Haberler

Bir Spor Salonu Dolusu Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Güncelleme:

Samsun Emniyet'inin gerçekleştirdiği operasyonda 687 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Sigaralar bir spor salonunu doldurdu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonda 687 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Yakalanan sigaralar bir spor salonuna dolduruldu.

PİYASI DEĞERİ 25 MİLYON

Dün Samsun-Ankara Karayolu'nda meydana gelen olayda, polisin yaptığı kontrollerde şüphe üzerine durdurulan Gürcistan plakalı bir TIR'da yapılan aramada, 687 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Piyasa değeri 25 milyon lira olan kaçak sigaralar bir spor salonuna yerleştirildi. TIR'daki sigaraların boşaltılması işleminde 60 polis görev yaptı.

TIR ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Kaçak sigaraların ele geçirildiği TIR'ın şoförü 49 yaşındaki M.K., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.K., adliyeye sevk edildi. Yakalanan 687 bin paket kaçak sigaranın, bugüne kadan tek seferde 1 araçta ele geçirilen en yüksek rakam olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gürcistan Samsun Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

hey hat:

Doğuda emniyetin önünde staılıyor

1
0
yanıtYanıtla
b.k:

ne yapıcaksınız peki o sigaraları

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title