Haberler

Bir Saatte Dört Hırsızlık Yapan Şüpheli Tutuklandı

MARMARİS'te 1 saat içinde, 1 villa ile 3 evin bahçesinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 21 yaşındaki Şerif Kara, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

MARMARİS'te 1 saat içinde, 1 villa ile 3 evin bahçesinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 21 yaşındaki Şerif Kara, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Beldibi Mahallesi Seki Mevkisi'nde dün sabaha karşı ilk olarak bir villaya kapısını zorlayarak giren şüpheli, bir tablet ve iki diz üstü bilgisayarı çaldı. Kısa bir süre sonra aynı mahallede üç ayrı evin bahçesinde park halinde bulunan bir elektrikli bisiklet ve iki motosiklet çalındı. Mağdurların şikayeti üzerine harekete geçen Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, villa ve evlerin bahçelerinden hırsızlık yapan kişinin 64 ayrı hırsızlık suçundan poliste kaldı bulunan Şerif  Kara, olduğu belirlendi. Kara, ilçe merkezindeki bir parkta otururken, yakalanıp, gözaltına alındı. Kara'nın çaldığı ileri sürülen elektrikli bisiklet ve iki motosiklet de ele geçirilip, tutanakla sahiplerine teslim edildi. Villadan çaldığı ileri sürülen bir tablet ve iki dizüstü bilgisayar ise bulunamadı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Şerif Kara, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Beldibi 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title