Haberler

'Bir Öyle Bir Böyle' Aliağa'da

Güncelleme:

Başrollerini başarılı oyuncular Merve Sevi ve Serkan Atar'ın paylaştığı 'Bir Öyle Bir Böyle' adlı tiyatro oyunu Aliağa'da sahnelenecek.

Merve Sevi'nin performansı ile Ekin Yazın Dostları Tiyatro Ödülleri'nde Yılın En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülüne layık görülen oyun, Aliağalı tiyatro severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aliağa Belediyesi'nin Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında izleyici ile buluşacak oyunda; çocukluk, ergenlik, gençlik, olgunluk ve yaşlılık dönemlerindeki kadın erkek ilişkilerinde yaşanan 'bir öyle bir böyle' durumlar sahneye aktarılıyor.

Barbaros Uzunöner'in yazıp yönettiği oyun 'Bir Öyle Bir Böyle' adlı oyun seyircisine iki saatlik kahkaha dolu bir gece vaat ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla hazırlanan ve Yıldız Kenter, Ali Kocatepe ve Dilber Ay'ın sesi ile zenginleşen oyunun kadrosunda; Merve Sevi, Barbaros Uzunöner ve Serkan Atar yer alıyor.

Yaşamın içinden bir öykü ile aşkın komik hallerinin ustalıkla sahnelendiği oyun 1 Temmuz Çarşamba günü Saat: 22.00'de Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda Aliağalı izleyicisi ile buluşacak.

5 TL olarak belirlenen oyunun biletleri, ASEV gişelerinden ve Biletix aracılığı ile temin edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barbaros Uzunöner Aliağa Belediyesi Merve Sevi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title