Haberler

Katar Emiri'nin 'Londra'ya Saray' Hayali Suya Düştü

Güncelleme:

Katar kraliyet ailesinin Londra'da yapacağı saraya, belediye memuru Matthew Rees, kent planlamasına uygun olmadığı gerekçesiyle onay vermedi.

Katar kraliyet ailesinin İngiltere'nin başkenti Londra'da saray yapma planı belediye memuruna takıldı. İki malikaneyi alıp 200 milyon sterlin (731 milyon TL) değerinde saray yapmayı planlayan eski emir ve eşine Westminster belediye meclisi planlama memuru Matthew Rees, kent planlamasına uygun olmadığı gerekçesiyle 'hayır' yanıtı verdi.

RED KARARINI VEREN BELEDİYE MEMURU

Söz konusu sarayın planında 17 yatak odası, 14 salon, 4 yemek salonu, yüzme havuzu ve bir sinema salonu bulunuyordu. Belediye memuru ret gerekçesinde saray inşasının Londra'da milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir konu olduğunu ifade ederek, konut yetersizliğine dikkat çekti. Muhafazakar Parti'nin güçlü olduğu belediye meclisinde İşçi Partisi grubunun lideri Paul Dimoldenberg, Guardian gazetesine yaptığı açıklamada, bu olayla ilgili söylentilerin Westminster belediye meclisini rahatsız edecek raddeye vardığı yorumunu yaptı.

"MESELE FAKİRE EV BULMAK"

Dimoldenberg, "Milyon sterlinlik konut yapmaya gerek yok. Mesele Katar kraliyet ailesi veya başka bir monarşiye konut bulmak değil. Orta ve düşük gelirli insanlara ev bulmaya ihtiyacımız var" dedi.

GÖZLER KRALİYET AİLESİNDE

Malikaneleri 2013'te 120 milyon sterline (440 milyon TL) alan Katar kaynakları ret yanıtı sonrası ne yapacaklarına dair henüz karar vermediklerini belirtti. (Kaynak:Hürriyet)




Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Westminster Londra Katar Emlak Dünya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (64)

BozkurtlarmobilWeb@haberler.com:

Bu Türkiye de olsa o memur yedi sülalesi yok ederlerdi , halal olsun sana ey belediye memuru Allah senin gibi insanlar Türkiye de coğalsin.

29
3
yanıtYanıtla
sanane:

türkiyede korku hakim. bu padişahlık döneminde yorum bile yapmaya çekinirken

yanıt0
yanıt0
MİTO:

Türkiye''de bir memur yapsın da hayatı kaysın. . .

28
0
yanıtYanıtla
aydın:

memurun bütün sülalenın hayatı kayardı

yanıt8
yanıt0
fark:

ne alaka sacma sapan bi haber yani erdogana mesajmi gönderiyo bu sidikli site

11
11
yanıtYanıtla
torpil:

yarısı olan gocunur

yanıt3
yanıt0
.........:

cahil insanlarla DINI SÖMÜRUP , selefi ve vehabi duçuncesı ve elkaide ve işıd dı destekliyen KATAR VE ARABİSTAN . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
selimm:

lan notoss senin gibi koyunlara gönderiyo amma manasız bak senden belli. . .

yanıt2
yanıt1
harun:

helal olsun adam bizim türkiyede olsa toprağı ile satarız adamlara

19
2
yanıtYanıtla
Ak adaletMobil-IOS:

Ingilterede bir memur karar veriyor bizde cumhurbaskani.

17
4
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title