Haberler

Bir Kıvanç Değil ama Barış Arduç Neden İlgi Görüyor?

Güncelleme:

"Kiralık Aşk" dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç'un, kadınların ekranda fazla maço ve ağır duran adam profilinden sıkıldığı için sevildiği düşünülüyor.

Son dönemlerin en çok konuşulan dizisi Kiralık Aşk'ın Ömer'i Barış Arduç, genç kızların sevgilisi haline geldi. Ancak sosyetik hanımlar da Arduç'a hayranmış. Hürriyet'ten Onur Baştürk, Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç'a sosyetik hanımların neden ilgi duyduğunu kaleme aldı.

İşte Baştürk'ün o yazısı...

"Bir sosyal sorumluluk projesi için yemek organize etmekle meşgul olan bir tanıdığım, geçtiğimiz günlerde hayretle anlatıyordu:

TEK BİR İSİM ÇIKTI: BARIŞ ARDUÇ

"Yılda bir bu yemeği düzenliyoruz. Bu yemeğe sosyetedeki hanımların sevdiği dizi oyuncularını davet ediyoruz. Biletleri bin liradan satıyoruz. Yemek öncesinde küçük bir araştırma yapıyoruz. Yemekte hangi dizi oyuncularını görmek istersiniz diye.
Bu sene tek bir isim çıktı: Barış Arduç! İnanamadım.

Nedir bu Barış Arduç fenomeni Allah aşkına?"

Evet, gerçekten de kadınlar arasında bir Barış Arduç çılgınlığı hakim.

DAHA ÇOCUKSU VE İÇTEN

Baktığınızda Arduç, bir Kıvanç Tatlıtuğ ya da Kenan İmirzalıoğlu kadar "ağır karizma" değil.

Daha çocuksu bir yakışıklılığı var. İçten duruyor.

KADINLAR MAÇO ERKEKTEN SIKILDI

Demek ki ekranda fazla maço, ağır duran, höt zötlenen, kadını sahipleneyim derken canından bezdiren adam profilinden kadınlar sıkıldı.

Bu aşırı hayranlık ona işaret..."

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Baştürk Barış Arduç Hürriyet Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

BAHAR:

ALLAH için yakışıklı çocuk

12
9
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

yakisikli oglanda agzini acik unutuyor dikkat edin hep acik kapali durmuyor acik oglu acik

13
2
yanıtYanıtla
ka ömerdefne fan:

yaaa saçmalamayın barış kim kıvanç kim barış kıvanç gibileri 4 e katlar tabiiii elçin sangunun da hakkını yemeyelim barışın böyle olmasında elçinin de payı var bence ömer ve defne olarak birbirlerine çok yakışıyolar gupse nerde elçin nerde barış gözünü aç ve elçini gör artık

7
5
yanıtYanıtla
ezgi:

cagatay ve kivanic daha yakisikli. . . yani kiralik ask hic sevmedim bu diziyi. . cok sikildim defneden. . . kaske kaldirilsa yayindin cok mutlu olurum. . . defne gitse izlicem bu diziyi. . .

2
9
yanıtYanıtla
Mardinli:

Niye kardeşim. Barış arduç''un başı kel mi? herkesin kendine göre bir karizması vardır. yani kıvanç tatlıtuğ bulunmaz hint kumaşı da biz mi bilmiyoruz?

9
0
yanıtYanıtla
Sevgi:

Bencede kıvanç ve kenan dan çok daha gerçek samimi yakışıklı duruyor.Umarım o da şımarmaz..

8
0
yanıtYanıtla
SUDE:

Yaa. çok komiksiniz. yurdum insanı nasılda hemen komediye dönüştürebiliyor. . siz çok yaşayın emi. . güldürdünüz beni. . Barış marış umurumda değil. . . yorumlar komik.

2
4
yanıtYanıtla
.....:

Kızın güzelliği, onu meşhur etti, yoksa çıkıp sıradan bir filmde oynasaydı, belki de böyle tanımazdık, oda bu kadar meşhur olmazdı.

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kivanç 8n neresi yakışıklı tipsizin teki. Arduç daha yakişıklï

1
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

bu ne biçim başlık

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title