Haberler

Bir Kardeşlik Hikayesi Ali Gaffar Okkan Paneli

Sakarya Valisi Coş: "Fitnecileri hangi kıyafet ve şapkayla çıkarsa çıksın, milletimiz onları tanıyor.

Hendek Belediyesi ve Diyarbakır Valiliğince Şehit Ali Gaffar Okkan'ın ölümünün 14'üncü yılı dolayısıyla "Bir Kardeşlik Hikayesi Ali Gaffar Okkan Paneli" düzenlendi.

Erenler ilçesindeki bir otelde düzenlenen panelde konuşan Sakarya Valisi hüseyin Avni Coş, öldürülen Diyarbakır Emniyet Müdürü Okkan ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Organizasyonun hem şehit Okkan'ı tanıtmak hem de onun şahsında cisimleşen misyonu ifa etmek amacıyla yapıldığını anlatan Coş, "Bizlere düşen, onların uğruna şehit oldukları milli değerlerimize sahip çıkmaktır. Bunun önemi, son günlerde toplumda oluşturulmaya çalışılan suni gerginliklerle daha iyi anlaşılıyor" dedi.

Coş, ayrımcı, fitneci ve fesatçı yaklaşımları çok iyi bildiklerini dile getirerek, "Fitneciler hangi kıyafet ve şapkayla çıkarsa çıksın, milletimiz onları tanıyor. Onların oyunlarına itibar etmeyecek. Milletimizin sağ duyusu, basireti inşallah her türlü tertibi ve tezgahı alt edecektir" diye konuştu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de geçmişte Okkan'la çok yakın ilişkileri olduğunu kaydetti.

"Bu programı yapmaktaki amacımız kardeşliğimizi ortaya koymak" diyen İnci, "Ali Gaffar olmak, orada bir gönül bırakmak kolay değil. Çok başbakanlar, bakanlar var ama hatırlamıyoruz. Bu ölüm, onun için çok daha değerli, ülke için çok daha birleştirici olay olmuştur" şeklinde konuştu.

"Ali Gaffar Okkan Gönül Yolculuğu Projesi" kapsamında ismi "Ali Gaffar" ve "Gaffar Okan" olan 102 Diyarbakırlı çocuğun da katıldığı panelde sosyolog Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Yeni Şafak gazetesi yazarı Sevda Türküsev ve Sakarya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Leyla Ekmen Epözdemir, Okkan hakkında sunum yaptı. - Sakarya

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Erenler Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
title