Haberler

Bir Kadının Çığlığı: Beni Öldüren Katilimi Bilin

Güncelleme:

Antalya'da yaşayan Kübra Yılmaz, uzun süredir erkek arkadaşından dayak yediğini söyledi. Yılmaz, birçok kez şikayette bulunduğu ama işlem yapılmadığını anlattı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Kübra Yılmaz, uzun bir süredir erkek arkadaşı tarafından darp edildiğini ve dayak yediğini söyledi. Kendi adına açtığı blogdan yaşananları anlatan Yılmaz, erkek arkadaşı için birçok kez şikayette bulunduğu halde işlem yapamadığını anlattı.

Kübra Yılmaz, yazdığı blog'unda, "Eğer bugün evden dışarı markete giderken, sokakta öldürülürsem ya da yine darp edilirsem veya morga gidersem, beni öldüren katilimi bilin." diye yazdı.

"SON ÇAREM BU"

Kübra Yılmaz isimli Genç kadın, 2014 yılında tanıştığı Serdar D. isimli erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra yaşananları kendi adıyla açtığı blog'unda anlattı. Serdar D.'nin defalarca kez kendisini darp ettiğini ve ölüm ile tehdit ettiğini anlatan Kübra Yılmaz, bu olayların ardından defalarca kez jandarma karakoluna gidip şikayetçi olduğu halde bir işlem yapılmamasının ardından son çare olarak sosyal medyayı kullanmayı tercih ettiğini yazdı.

"BENİ ÖLDÜREN KATİLİMİ BİLİN"

Kübra Yılmaz, 'Alanya'da bir kadına işkence' başlığıyla yazdığı blog'unda, "Eğer bugün evden dışarı markete giderken, sokakta öldürülürsem ya da yine darp edilirsem ve eve gelemeden, morga gidersem, beni öldüren katilimi bilin, çünkü defalarca gittiğim Jandarma karakolu beni ciddiye almadı ve bana yardım etmedi." diye yazdı.

"EVİME ZORLA GİRİYOR, REHİN ALIYOR..."

22 yaşında olduğunu ve Alanya'da yalnız yaşadığını bildiren Yılmaz, ailesinin yurt dışında olduğunu kendisinin ise açıköğretimde okuduğunu yazdı. 2014 yılında Serdar D. ile tanışıp sevgili olduklarını söyleyen Kübra Yılmaz, ayrılmalarına rağmen Serdar D.'nin peşini bırakmadığını hatta ölüm ile tehdit ettiğini iddia etti.

"TELEFONUMU VE PARAMI ÇALIYOR"

"Beni dışarıda darp ediyor, hakaretler ve tehditler ediyor, evime zorla giriyor, beni rehin alıyor evimde, taciz ediyor, telefonumu ve paramı çalıyor, kapıyı açmadığım için, kapımın önüne işeyip gidiyor. Artık tahammül edemiyorum hiçbir şeye." diye yazan Kübra Yılmaz, yaşananların ardından jandarma karakoluna gidip şikayetçi olduğunu fakat görevlilerin kendisine yardım etmediğini iddia etti.

"Serdar D. denetim serbestlikte olduğu için ve haftanın birkaç günü karakola gidip imza attığı için, oradaki komutanları tanıdığı için, ona kimse bir şey demiyor." diyen Kübra Yılmaz, "Adliyeye bile korkudan gidemiyorum şimdi evimden çıkıp, çünkü sürekli dışarıda beni bekliyor." dedi.

"SESİMİ DUYURABİLMEK İÇİN..."

Kübra Yılmaz, "Maalesef sesimi duyurabilmek için, başımdan geçen olayı ve hâlâ bir çözüm bulmaya çalıştığım bir derdimi, burada sosyal medyada yayımlamak zorunda kaldım." diye yazdı.

ÇHD DEVREYE GİRDİ

Kübra'nın paylaştıklarının sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Çağdaş Hukukçular Derneği Alanya şubesi Twitter'dan ihbar üzerine Kübra ile temasa geçtiklerini ve bu sabah evinden alıp, savcılığa gideceklerini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Antalya Alanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (17)

asu:

Yok kizim kanun falan yok..o seni oldurmeden sen onu oldureceksin

5
9
yanıtYanıtla
köpekler!:

şu ülkede herkes kendini adam sanıyor , ama okadar AZ Kİ! efelendiği elini kaldırdığı bir bayan ! Fiziksel olarak sana eşit olmayan birini döven bir erkek erkek değildir. ! adam hiç değildir. EZİĞİN TEKİDİR. Bunu herkes böyle bilsin! kadın döven ADAM değildir!

13
0
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Tc de adalet yok bu kadında diğerleri gibi bıçaklanır atılır bir kenara sonra üç beş kadın protesto eder ve unutulur bıçaklayan it de rahat rahat hayatına devam eder

8
3
yanıtYanıtla
12345Mobil-ANDROID:

memleket manyaklarla dolu

10
0
yanıtYanıtla
>>>>>>Mobil-IOS:

Allah belanızı versin diyorum. Seçmesini bilmeyen kuş beyinlidiniz. Geberin lan

0
9
yanıtYanıtla
GurbetçiMobil-IOS:

Kanun yokki avrupada olsa oyarlar adami

8
1
yanıtYanıtla
by bucaklıMobil-ANDROID:

iyi bile yapıyor senin gibisine. hak ediyosun

0
9
yanıtYanıtla
Tülin:

Tatlim yaa Ailen neden yaninda degil ?? pislik kendini bilmez cok sapik var .Gücünüzü Kadinlara göstermeyin gidin Timsahlara Aslanlara gösterin .

7
1
yanıtYanıtla
YUDUM:

Öyle erkek arkadaş yaparsan olacağı bu rahat durun biraz kızlar erkek arkadaş modasına gidiyor sonu hüsran

1
7
yanıtYanıtla
..:

bir kadını koruyamıyorsa bir ülkenin yasaları, koruma kuvvetleri. . yazıklar olsun. .

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title