Haberler

Bir Kadın Bir Erkek'te RTÜK Bornoz Sahnesini Affetmedi

Güncelleme:

Yargıtay'dan Bir Kadın Bir Erkek" adlı dizide bornozla dolaşan erkek oyuncunun yürürken bacaklarının arasından cinsel organının göründüğü gerekçesiyle RTÜK'ün verdiği cezaya onay çıktı.

RTÜK, Türkmax’te yayınlanan ‘Bir Kadın Bir Erkek’te bornozla dolaşan erkek oyuncunun yürürken bacaklarının arasından cinsel organının gözüktüğü gerekçesiyle uyarı cezası verdi. Milliyet gazetesinin haberine göre, televizyon bu kararı mahkemeye taşıdı.

KARARA RTÜK İTİRAZ ETTİ

Görüntüleri izleyen yerel mahkeme, RTÜK’ün kararının yanlış olduğunu, oyuncunun iç çamaşırı giydiğini ve cinsel organının gözükmediğini belirterek verilen cezayı kaldırma kararı aldı. Bu karara RTÜK itiraz etti. Bu kez görüntüleri Yargıtay yeniden izledi. Yargıtay, bilirkişinin uzman olmadığını, görüntülerin müstehcen olduğunu belirleyerek, yerel mahkemenin kararını bozdu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yargıtay Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

...:

Altina bir don giyememis mi?! Kendini gercek sanatci oyuncu sanip fazla kaptirdiysa demek ki. . .

35
2
yanıtYanıtla
hasan yılmaz:

kaldırılması gereken dizilerden biri

29
6
yanıtYanıtla
süleyman azınarı:

sizin ancak onu görürsün

12
18
yanıtYanıtla
süleyman azınarı:

kanalara yakışmayan

20
1
yanıtYanıtla
erdal:

çığırından çıkartıyorlar bunlar bilerek yayınlanıyor kanal 1 yıl kapatılmalı

13
1
yanıtYanıtla
SÜPER MİŞ:

HAYRET CANI İSTEYEN İSTEDİĞİNİ GÖRÜYOR BEN NİYE GÖREMİYORUM TIMANI MI YOKMUŞ ARADAN MI KAÇMIŞ NE OLMUŞ NİYE CE VERMİŞLER YA

4
6
yanıtYanıtla
kumandan:

yok be biraz abartmışlar ben inceledim bir şey yok temiz proplem yok kalkarken uzaktan kumada varsa belki onu gormuşlerdir suç teşkil ediçek bir durum yok bence zaten adamın boyu posu ortada zaten endam bu olunca közükmesi inkansız bu durumda kumandadır kumanda

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title