Haberler

Bir İstanbul Geleneği Haline Gelen İstanbul Shopping Fest?te Son Günler Moda ve Müzik Gösterileri...

1 Temmuz tarihinde başlayan Türkiye'nin en büyük turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest (İSF), İstanbullular ve yabancı ziyaretçilere sağladığı indirimli alışveriş avantajları ve katılımcı alışveriş merkezlerinde düzenlenen renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

1 Temmuz tarihinde başlayan Türkiye'nin en büyük turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest (İSF), İstanbullular ve yabancı ziyaretçilere sağladığı indirimli alışveriş avantajları ve katılımcı alışveriş merkezlerinde düzenlenen renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Festivalin son dönemine girilen bu haftasonunda, İstanbul Shopping Fest, 30 Temmuz'da, Akasya ve Akbatı'da Gencer Savaş Bandosu, Akmerkez'de Keman - Flüt - Viyolonsel Trio ve Palladium'da FreeHugs konseri ile şenlenirken, çocuklar da, ÖzdilekPark ve Palladium'da atölyelerde keyifli dakikalar geçiriyor.

İstanbul Shopping Fest son gününde, Akbatı'da Tişört Boyuyoruz, ÖzdilekPark İstanbul'da Miniklere Atölyesi, Palladium'da Retrobüs Konseri, Akasya ve Akbatı'da Keman - Flüt - Akordeon Trio konserlerinin yanı sıra, Palladium Pop-up Shop, Cevahir Stiline Güvenenleri Çağırıyor ve Forum İstanbul Alışveriş hediye kulesi etkinlikleriyle de, olağanüstü indirimlerin eşliğinde, alışverişlere renk katıyor.

İstanbul Shopping Fest bu yıl 11 AVM katıldı. Akasya, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Akmerkez, İstanbul Cevahir, Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İstinyePark, Kanyon, Mall of İstanbul, ÖzdilekPark İstanbul, Palladium Alışveriş Merkezi ve Zorlu Center gibi dev yatırımlarla kurulup İstanbullular ve dünyanın hemen her yerinden gelen ziyaretçilerine hizmet veren alışveriş merkezleri (AVM) tarafından desteklendi. Bu çerçevede, destekleyici tüm AVM'ler, birbirinden farklı ve aynı zamanda avantajlarla dolu indirim kampanyalarıyla, İSF ziyaretçilerinin çok keyifli ve aynı zamanda etkileyici bir alışveriş deneyimi yaşattılar.

Ayrıca İstanbul Shopping Fest kapsamında festival AVM'lerinden alışveriş yapanlar, yapılacak çekilişle araba kazanma şansı yakalayacak. Temmuz ayı içerisinde 100 TL'lik her alışveriş, çekilişe bir katılım hakkı sağlayacak. Kampanya ile bir talihli kişiye noter huzurunda yapılacak çekilişle Mercedes Vito Tourer hediye edilecek.?

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Valiliği desteği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası iş birliği ile bu yıl altıncı kez düzenlenen İstanbul Shopping Fest, kısa sürede "Bir İstanbul Geleneği"ne dönüştü. Beş yıl önce sıfır noktasından başlayan bu gelenek, artık hem İstanbullular hem de alışveriş turizmini takip eden yabancılar için heyecanla beklenir hale geldi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Kalkınma Ajansı ve İstanbul Ticaret Odası, Türk Hava Yolları, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği, Tescilli Markalar Derneği, Tepe Akfen Havalimanları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul ilçe belediyeleri, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Gıda Perakendecileri Derneği (GPD), Kategori Mağazaları Derneği (KMD), Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmeciler Derneği (TURYİD) gibi kurumlar İstarbul Shopping Fest ile iş birliği yapıyor. Festivalin bu yılki sponsorluklarını; THY, TAV, Mercedes-Benz Türk, Coca-Cola ve İSG üstlendi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Akmerkez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title