Haberler

Bir Hafta Önce Kaybolan Gencin Cesedi Aranıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir hafta önce kaybolan ve haber alınamayan gencin cesedinin aranması çalışmalarına başlandı. Manavgat Irmağına düşme ihtimali göz önünde bulundurulan genç için balık adamların yaptığı arama ilk gün sonuçsuz kaldı.

4 yıl önce Manavgat'a gelerek bir taraftan otelde çalışırken diğer taraftan nakliyecilik yapan 27 yaşındaki İlhan Uzun 17 Nisan Pazartesi günü saat 04.00 sıralarında Yukarı Hisar Mahallesi Tugayoğlu Caddesinde bulunan evinden ayrılmış, aradan geçen 1 haftada kendisinden haber alınamamıştı. İlhan Uzun'un son olarak Manavgat ırmağı istikametine giderken görülmesini dikkate alan Emniyet güçleri tarafından Uzun'un ırmağa atlamış veya düşmüş olabileceği ihtimali üzerine ırmakta arama çalışması başlatıldı.

İşe gelmeyince polise bildirdiler

İlhan Uzun'un evden ayrılırken üzerinde eşofman olduğu, nakliyecilik yaptığı kamyonetinin de evin önünde bulunduğu bildirildi. Evin bulunduğu yerin yakınındaki iş yerlerinin güvenlik kameralarında İlhan Uzun'un evden çıkarak 7001 Sokakta yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra bayan arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişinin evinin bulunduğu sokak istikametine saptığı, kısa bir süre sonra bu kez geri dönerek başka bir sokağa girip gözden kaybolduğu tespit edilmişti.

Kaybolduğu gece İlhan Uzun ile birlikte olan arkadaşları işe gelmemesi nedeniyle emniyete giderek durumu bildirdi. Diğer taraftan oğlunun kaybolduğu haberi üzerine Manavgat'a gelen baba Mehmet Uzun, ilk olarak oğlunun son gece beraber olduğu arkadaşlarından bilgi aldıktan sonra Manavgat Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Oğlunun hayatından endişe duyduğunu belirten Mehmet Uzun, oğlunu gören ya da yerini bilenlerin güvenlik güçlerine haber vermelerini istemişti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler Yukarı Hisar Mahallesi ile Yukarı Pazarcı mahallesini birbirine bağlayan yeni yaya köprüsünün çevresinde arama gerçekleştirdi. Kurbağa Adamların Manavgat ırmağını kıyıdan taramasından bir sonuç alınamadı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title