Haberler

Bir Grup Çocuk İlçeyi Birbirine Kattı

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde bir araya gelen bir grup çocuk, ilçeyi birbirine kattı.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde bir araya gelen bir grup çocuk, ilçeyi birbirine kattı. Yol kesip, kimlik kontrolü yapmak isteyen grubu, polis biber gazı ve tazyikli su ile dağıttı.

Edinilen bilgilere göre, olay, merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe ile Muradiye mahallelerini birbirinden ayıran Gürsel Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde toplanan bir grup çocuk, çöp konteynerleri ile yolu trafiğe kapatarak, kimlik kontrolü yapmak istedi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, zırhlı araçtan, gruba dağılmaları yönünde anons yaptı. Ancak grup, polise taşlarla saldırdı. Bunun üzerine polis, grubu dağıtmak için biber gazı ve tazyikli su kullandı. Ara sokaklara dağılan grup, buralarda çöp ve taşlarla barikat kurarak, polise molotofkokteyli ve ses bombaları ile saldırdı. Polis de ara sokaklara biber gazı attı. Yaklaşık iki saat süren olayların yaşandığı bölgeler savaş alanına döndü. Grubun dağılması ile olaylar sona erdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Muradiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title