Haberler

Bir Gönül Projesi" Tamamlandı

Düzce Erdemliler Derneğince yürütülen projenin sona ermesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Düzce Erdemliler Derneğince yürütülen, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklenen "Bir Gönül Projesi" törenle sona erdi.

Çilimli ilçesindeki salonda düzenlenen törende konuşan Dernek Başkanı Hasan Karadayı, dezavantajlı gruplarda yer alan yetim, öksüz, fakir ve engelli 12-18 yaş grubundaki 70 gençle 6 hafta boyunca Yunus Emre ve Nasrettin Hoca merkezli, sevgi, hoşgörü, iletişim ve Türkçeyi etkin kullanma derslerinin işlendiğini söyledi.

1-2 Şubat tarihlerinde Nasrettin Hoca'nın köyü olarak bilinen Eskişehir-Sivrihisar ve Yunus Emre'nin köyü olarak bilinen Mihalıççık'a gezi yaptıklarını dile getiren Karadayı, gerçekleştirdikleri gezileri ve çalışmaları kamuoyu ve katılımcı ailelerle paylaşmak için bir araya geldiklerini belirtti.

Törenin sonunda katılım belgeleri ile Yunus Emre şiirlerini güzel okuma ve Nasrettin Hoca fıkralarını anlatma, resim-kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve altın verildi. - Düzce

Kaynak: AA / Yerel

Nasreddin Hoca Eskişehir Çilimli Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title