Haberler

Bahçeye Tuvaletini Yapan Muhabir İşten Atıldı

Güncelleme:

Haber peşindeyken sıkışan muhabir, bir evin bahçesinde ihtiyaç gidermesi sonucu polis tarafından gözaltına alındı, işinden atıldı.

Amerika'nın Arizona eyaletinin Phoenix şehrinde KPHO adlı yerel televizyonda muhabir olarak çalışan Jonathan Lowe (33), geçtiğimiz pazartesi günü bir evin bahçesinde ihtiyaç giderdiği için polis tarafından gözaltına alındı.

GAZETESİNİ ALMAK İÇİN ÇIKAN KADIN FARK ETTİ

Muhabir Jonathan Lowe, geçtiğimiz pazartesi günü Patrick Zane Thompson adındaki adam hakkındaki bir haberin peşinde koşuyordu. Lowe, Thompson'un evinin yakınına park eden karavanın içinde yakalayabileceği bir röportaj anını beklerken bağırsaklarının çağrısına kulak vermek zorunda kaldı. Genç muhabir, ihtiyacını gidermek için bir evin ön bahçesinin duvar kenarında bulunan alanı seçti. Jonathan Lowe, tam boşaltım sürecinin ortasındayken gazetesini almak için evinden çıkan adı açıklanmayan kadın, muhabiri uygunsuz halde fark etti.

POLİSLERE 'RAHATLAMAM LAZIMDI' DEYİNCE...

Kadının ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen polis, muhabir Lowe'u gözaltına aldı. Phoenix şehrinde açık alanda ihtiyaç gidermenin 2500 dolara kadar para cezası ya da 6 ay hapis ile cezalandırıldığı belirtildi. Bu tuhaf hadisenin yaşandığı Phoenix kentinin banliyölerinden olan Goodyear bölgesi polis departmanı sözcüsü Lisa Kutis, Phoenix New Times adlı gazeteye yaptığı açıklamada; "Muhabir Lowe, rahatlamak için bir evin ön bahçesini seçmiş. Sokağın karşısından olayı gören bir kişi polise haber vermiş. Görevli memurlar muhabirin yanına vardığında, Lowe polislere rahatlaması gerektiğini söylemiş, bunun üzerine de gözaltına alınmış." sözlerini sarf etti.

"BÜTÜN GÜN KARAVANIN İÇİNDE TIKILIP KALDIM"

Polis, Lowe'un içinde bulunduğu yayın aracının kapısına dayandığında 33 yaşındaki muhabir; "Benimle ne hakkında konuşmak istediğinizi gayet iyi biliyorum. Kendimi çok rahatsız hissettim. Bütün gün bu karavanın içinde tıkılıp kaldım. Beni polise ihbar eden o kişiler sadece sorun çıkarmak istemişler." sözlerini dile getirdi.

BÜTÜN SOSYAL MEDYA HESAPLARINI SİLDİ

CBS kanalının iş ortağı olan KPHO televizyonu, geçtiğimiz çarşamba gününe kadar Jonathan Lowe için 'çalışanımız' ibaresini kullanırken, perşembe günkü açıklamalarında 'eski çalışanımız' ifadesini kullandı. Muhabir Jonathan Lowe, olaydan sonra bütün sosyal medya hesaplarını sildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Phoenix Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (3)

Recep Atli:

Almanlar sokak ortasinda bile isiyorlar. Evlerin bahcelerinde kadinlar kakasini yapiyor. Kac kere yakaladim Ne yapayim sikistim diyor. Polis gelmiyor.

2
6
yanıtYanıtla
hans:

yalan söyleme recep evendi sende isiyorsun sokaklara, hatta büyük tuvaletini bile sokaga yapiyorsun elimde kamera kayitlari var recep.

yanıt12
yanıt1
gk:

pantolonuna işese bundan iyiydi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title