Haberler

Bir Erkek Bir Kadın 132. Bölüm

Havayı güzel bulan Ozan ve Zeynep parkta yürüyüşe çıkarlar. Sükunet ve huzur bulmak için gittikleri parkta çiftimizin başına neler gelecektir? Ozan’a Zaman Yönetimi<7b>Ozan’ın biriken işlerle başı derttedir. İşleri bir türlü zamanında yetiştirmeyen Ozan’ın imdadına Zeynep yetişir. Zeynep, yapacağı “Zaman Yönetim Planı” ile Ozan’a gerçekten yardımcı olabilecek midir? Türkü BarFarklı bir akşam geçirmek isteyen Zeynep ve Ozan; Zeynep’in daha önce hiç gitmediği Türkü Bar’da soluğu alırlar. Zeynep’in ortama uygun davranmaya çalışması, Ozan’ın “Ben zaten bu ortamların adamıyım” çabası; “ortamın bambaşka bir yer çıkmasıyla birleşerek ikiliye beklenmedik sürprizler yaşatacaktır. Bir Erkek Bir Kadın 132. bölümü ile 27 Ekim Pazar Star Tv'de...

İki kişilik mevzular, yepyeni maceralar... Demet Evgar ve Emre Karayel'den 'Bir Erkek Bir Kadın' Star'da!

Demet Evgar ve Emre Karayel'in oynadığı, kadın- erkek ilişkisi üzerine etkileyici, sınırları zorlayan, cesur diyalogları ve esprileriyle çok sevilen dizi yeni bölümleriyle Cuma ve Cumartesi geceleri Star'da yayınlanacak.

2008'de başlayan, kadınlarla erkekler arasındaki ilişkileri komik ve samimi bir üslupla anlatan 1 Erkek 1 Kadın ülkemizde kısa sürede fenomen haline geldi. Demet Evgar ile Emre Karayel'in başrollerini paylaştıkları 1 Erkek 1 Kadın; ilk kez ulusal bir kanalda yayınlanmaya başlayacak.

İlişkiler ile ironik bir biçimde dalga geçen dizi, evde, arabada, alışverişte, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor ve dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumları özgün ve çok cesur bir tarzla anlatıyor.

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Bir Erkek Bir Kadın Emre Karayel Demet Evgar Star Tv Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title