Haberler

Bir Döneme Damga Vuran Aysun Kayacı'dan Geriye Oryantal Dansı Kaldı

Güncelleme:

Aysun Kayacı'nın şöhret basamaklarını yeni yeni tırmanmaya başladığı dönemde sabah programlarında sergilediği oryantal dans videoları, halen en çok izlenenler arasında yer alıyor.

Güzelliğiyle bir döneme damga vuran Aysun Kayacı'nın konuk olduğu sabah programında sergilediği dans performansı, deyim yerindeyse kariyerinin dönüm noktası oldu.

EMRE AŞIK İLE AŞK YAŞIYORDU

Türk televizyonlarından bir Aysun Kayacı gelip geçti. Galatasaraylı eski futbolcu Emre Aşık ile yaşadığı aşkla adını duyuran Kayacı, konuk olduğu sabah programında sergilediği oryantal şovlarıyla da şöhret basamaklarını hızla tırmandı.

"BENİM OYUMLA ÇOBANIN OYU BİR Mİ?"

Bir dönem NTV ekranlarında Müjde Ar ile program sunan Kayacı'nın "Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi?" sözleriyle eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Bu çıkışı sonrası uzun süre ortalarda görünmeyen Kayacı, Efe Kapancı ile evlenip İngiltere'ye yerleşti.

VİDEOSU HALEN İZLENİYOR

Kayacı'dan geriye kalan dans videoları halen sosyal paylaşım sitesi Youtube'de en çok izlenenler arasında yer alıyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Aysun Kayacı Emre Aşık Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

yorumcu:

bir çok üniversite mezununun kuramayacağı kadar uzun cümle kurup sonunda ''biliyorum bunuda yanlış yere çekecekler ama bir çobanla benim oyun aynı mesela'' demişti. fakat cücük beyinli bazı arkadaşlar sadece son kısmını yazmaktan ve hatırlamaktan geri durmuyorlar.

16
5
yanıtYanıtla
TSUBASA:

Zamanında ben de çok kızmıştım o sözlere ama başımıza gelen bin türlü beladan, yoksulluktan, işsizlikten, ahlaksızlıktan, hukuksuzluktan, memleketin şu anki kalitesizliğinden, askerimizin bile rezil rüsva edilmesinden sonra bu kadının ne kadar haklı olduğunu, dağdaki çobanla benim oyumun bir olmadığını anlamış bulunuyorum. Kendisinden özür dilemeyi bir borç bilirim. Hatta parti kursun oyum Aysun Kayacı''nındır. Yürü be Aysun reyiz. . .

yanıt15
yanıt11
her şey para için:

iç organları hariç her yeri meydanda, utanmanın ne olduğunu bilmeyenlere cesur, yenge, modern, taş gibi vs. sıfatlar yükleyip gençliğin ahlakını bozmaya devam.

14
5
yanıtYanıtla
Aras:

Bu kadının sidigini içerim

8
10
yanıtYanıtla
BİYOLOG:

sen ne tip bir insansın anlamadım! yada sen gerçekten hangi türden sin? şaka yaptım filan dersen bile bbu senin ait olduğun türe ait olmadığın anlamına gelmez. . .

yanıt9
yanıt1
ARASIN AKIL HOCASI:

daha önce senin gibi sidik meraklısı bir kaç tane erkek içmişler tadının çok kötü olduğunu söylüyorlardı. . . ama sen madem aysunu bu kadar sevdin ye, , iç afiyet olsun yarasın koçuma.

yanıt2
yanıt0
SERKAN:

Sende de ne mide varmış be arkadaş :))))

yanıt0
yanıt0
Fako:

Olgun bey de olmasa bu önemli haberlerden uzak kalacağız.

13
0
yanıtYanıtla
Memduh:

ya şunları artık haber yapmayın prim vermeyin ya

6
2
yanıtYanıtla
RECEP HOCA:

Taaaaaaaaaaaaaaaa o zamandan belliymiş nasıl birisi olacağı. .

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title