Haberler

"Bir Daha 'Popo' Polemiğine Girmem"

Güncelleme:

Daha çok verdiği cürretkar pozlarla ve frikiklerle gündeme gelen Zeynep Yılmaz, mücevher işine gireceğini açıkladı.

Popçu Tuğba Ekinci ile girdikleri 'popo' polemiği ile bir süre magazin gündeminin başına oturan Zeynep Yılmaz, Çeşme'de tatil yapıyor.

Tatil için geldiği Çeşme'de poz veren Yılmaz, oldukça mutlu görünüyordu. Artık polemiklerden uzak durduğunu belirten Zeynep Yılmaz, "Tuğba Ekinci ile olan popo polemiği bana bir artı getirmedi. Bu piyasada bazıları bazılarını kullanmaya çalışıyor ve benim üzerimden prim yaptılar. Artık yeni iş alanlarına yöneliyorum, mücevher işinde olacağım" dedi.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Yaklaşık bir ay önce İstanbul Emniyeti'nin düzenlediği bir operasyonda uyuşturucu kullanmak suçlaması ile gözaltına alınan Zeynep Yılmaz'ın ifadesi alınmıştı.

İstanbul polisi, söz konusu operasyon kapsamında 6 ay takip ettiği torbacılarla bağlantılı olarak, aralarında yapımcı İzzet Öz, Verda Penso, eski Türkiye Güzeli Zeynep Yılmaz'ın da olduğu 18 kişiyi gözaltına almıştı.

Zeynep Yılmaz, emniyet'teki ifadelerinden sonra aynı akşam serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılan Yılmaz, basında kendisi ile ilgili çıkan haberler üzerine avukatı aracılığı ile açıklama yapmıştı.

Yapılan basın açıklamada Yılmaz'ın avukatı Canan Acar basında çıkan iddialarla ilgili "Her ne kadar dün basında şüpheli olarak gözaltına alındı dense de yapılan soruşturma kapsamında kendisinin ifadelerine başvuruldu ve serbest bırakıldı. Şüpheli sıfatı ile ifade verdi. Gözaltına alınan diğer ünlüler ile yapılan telefon görüşmelerinde dinlemeye takıldığı için ifadesine başvuruldu. Olayın öyle olmadığı ortaya çıktı. Kendisi ile ilgili herhangi bir bulgu bulunmadı" denmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Tuğba Ekinci İstanbul Çeşme Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title