Haberler

"BİR Çocuğu Kurtarmak Geleceği Kurtarmaktır"

Güncelleme:


Beşiktaş 2023 Derneği "Bir Çocuğu Kurtarmak, Geleceği Kurtarmaktır" sloganıyla yola çıktığı projesinde Bakırköy Devlet Hastanesi Çocuk Bölümü' nde 21 tane yoğun bakım projesini anlatmak amacıyla Baltalimanı Portaxe' te davet düzenledi.

2010 yılında 15 Beşiktaşlı iş adamı tarafından kurulan BEŞİKTAŞ 2023 Derneği 412 üye, 200 Beşiktaş kongre üyesi tarafından desteklenmektedir. Sosyal sorumluluk kapsamında devamlı çalışmalar yapan dernek, eğitim ve sağlık konusunda hassas olup çocuklar ve gençler üzerine proje üretmektedir.
Toplumun ihtiyaç duyduğu her alanda gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile isminden sıkça söz ettiren BEŞİKTAŞ 2023 Derneği' nin amacı insanların ve özellikle çocukların sevinç, umut ve dayanma gücü duygularını güçlendirmektir.

Ünlü iş adamlarının oluşturduğu BEŞİKTAŞ 2023 Bakırköy Devlet Hastanesi' nde bulunan 6 tane çocuk yoğun bakım odasına 21 tane daha ekleyip çocukların hayatlarını kurtarmayı hedefliyor. Yapmış olduğu projeleri anlatmak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla,  12 Nisan'da  Baltalimanı Portaxe' te gerçekleştirilen davete, Orhan Gencebay, Hakan Altun, Aşkın Nur Yengi, Kerem Tunçeli, Gürkan Güzay,  Ruhi Sarı, Fikret Orman, Beşiktaşlı yöneticiler ve aynı zamanda  Beşiktaşlı futbolcular da katılım gösterdi. Sedef Şahin ve İbrahim Kendir' in sunduğu gecede, İzmir Express ve Soner Olgun şarkılarıyla eşlik etti.


"Bir Çocuğu Kurtarmak, Geleceği Kurtarmaktır" sloganıyla hassasiyetini çocuklar üzerinde yoğunlaşan dernek eğitim ve sağlık konusundaki projelerine devam edecektir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Baltalimanı Bakırköy Beşiktaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title