Haberler

Bir Bankta İki Dost

Eskişehir’deki hava sıcaklıkları, park ve bahçelerde bir köpekle vatandaşın aynı bank üzerinde birlikte uyuması gibi ilginç görüntülere sebep oluyor.

Eskişehir'deki hava sıcaklıkları, park ve bahçelerde bir köpekle vatandaşın aynı bank üzerinde birlikte uyuması gibi ilginç görüntülere sebep oluyor.

Termometrelerin özellikle öğlen saatlerinde 32-35 dereceyi gösterdiği Eskişehir'de vatandaşlar da ve sokak hayvanları serin gölge arayışını sürdürüyor. Küçük büyük bütün birçok vatandaşın akın ettikleri parklardaki gölgelik alanlarda çeşitli manzaraları da görmek mümkün. Kimileri, gölgede bulabildiği banklarda dinlenirken, kimileri de yeşil alanda uzanıp kavurucu sıcaklarda serinlemenin keyfini sürüyor.

Odunpazarı Yeditepe parkındaki gölgelik bankta sokak köpeği ile bir vatandaşın birlikte uyuması ilginç bir görüntü oluşturdu. Üzerindeki kalın giysilerle dikkati çeken vatandaşın bankın bir tarafında, sokak köpeğinin de diğer tarafında uzanıp uykuya dalmaları çevreden geçenlerin ilgisini çekti. Gerek birbirlerini ve gerekse çevredekileri, gelip geçenleri hiç de umursamayan vatandaşla köpeğin ibretlik görüntüsü 'Bir bankta iki dost' yorumlarına sebep oldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title