Haberler

Eşi ve Oğlu Gözleri Önünde Boğuluyordu

Güncelleme:

Samsun'da serinlemek için denize giren Hikmet Keleş ile oğlu Furkan Keleş boğulma tehlikesi geçirdi. Anne Mevlüde Keleş büyük panik yaşadı.

Samsun'da serinlemek için bugün denize giren 50 yaşındaki Hikmet Keleş ile oğlu 12 yaşındaki Furkan Keleş boğulma tehlikesi geçirdi. Akıntıya kapılarak açığa sürüklenen baba ve oğlunu vatandaşlar kurtardı. Oğlunun ve eşinin suda çırpınıp kaybolduğunu gören 47 yaşındaki Mevlüde Keleş büyük panik yaşadı. Bir yandan sudan çıkarılan eşine, bir yandan da duran kalbi çalıştırılan oğluna yardıma koştu.

İstanbul'dan tatil için Samsun'daki bir akrabalarının yanına gelen Hikmet ve Mevlüde Keleş çifti ile çocukları Furkan Keleş, bugün Atakum İlçesi sahilinde serinlemek için denize girdi. Eşinin ve oğlunun akıntıya kapılarak suda çırpındığını gören Mevlüde Keleş, yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar suya girerek boğulma tehlikesi geçiren baba ve oğlunu kıyıya çıkardı.


(Anne Mevlüde Keleş, eşi ve oğluna yardım için böyle koştu.)

ÇOCUĞUN DURAN KALBİNİ, DALGIÇ ÇALIŞTIRDI

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri tarafından baba ve oğluna ilk müdahale yapıldı. Kalbi duran Furkan Keleş bir dalgıcın yaptığı kalp masajıyla hayata döndürüldü. Anne kalbi duran oğluna yapılan müdahale sırasında kurtarma ekibine yardımcı olmaya çalıştı. Kalp masajı yapılırken, oğlunun ayaklarını havaya kaldırdı. Oğlunu ambulansa kadar götüren Mevlüde Keleş, daha sonra eşinin yanına koştu. Hikmet Keleş'e sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparken, eşi de elinden tutup başında bekledi. Baba ve oğlu ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekibi, Deniz Polisi ve Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı arama kurtarma ekipleri, daha sonra bölgede denize giren vatandaşları uyararak akıntı nedeniyle sudan çıkmalarını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Atakum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (5)

anne:

Helal olsun annem senin temiz kalbin yeter. Allah kocanı da oğlunu da sana bağışlasın.

147
3
yanıtYanıtla
....:

ne ahmak milletiz ....karadenizde denize girmeyiniz diye yetkililerin dilinde tüybitti hala yüzme biliyorum diye denize giriliyor ..

19
5
yanıtYanıtla
es:

Bu kadar üzücü olaylara rağmen hala denize giriliyor...

2
6
yanıtYanıtla
sertan kaya:

ya samsunluyum samsunda denize girme ayı temmuzdur temmuz ayı hariç kesinlikle denize girilmiz orda helede atakum sahilinde akıntı ve çukurlarla doludur diğer aylar aman dikkat

7
0
yanıtYanıtla
MRT:

Boğulup ölmek mi sıcaktan ölmek mi?

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title