Haberler

Bir Adım At, Senin Bu Hayat!

Güncelleme:

AVON ile Kadınlar Meme Kanseri ile Mücadele için Elele Verdi!

Dünyada 1992'de başlattığı Meme Kanseri ile Mücadele Projesi'ni, Türkiye'de kesintisiz olarak 18 yıldır yürüten AVON'un gelenekselleşen etkinliği bu yıl 19 Ekim'de düzenledi. Türkiye'nin sağlık alanındaki en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi olan Meme Kanseri ile Mücadele projesi kapsamında bugüne dek pek çok önemli çalışmaya imza atan AVON, bu yıl da çeşitli aktivitelerle, düzenleyeceği etkinlikte bu hastalığa bir kez daha savaş açtı.

Meme kanseriyle ilgili farkındalığı artırmak için her yıl binlerce kadını bir araya getiren AVON'un Pembe Hareket etkinliğine, kadınları spora teşvik etmek biraraya gelen "Bu Kızlar Nereye Koşuyor?" ekibi ve İstanbul Koşu Kuvvetleri de destek verdi. 19 Ekim Pazar günü Caddebostan'da düzenlenen bu yılki etkinlik her yıl olduğu gibi yine yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılanlar 4 kmlik parkuru pembe kıyafetleriyle tamamladılar ve elele vererek meme kanserine "dur" dedi. AVON'un marka yüzü, oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın katılımıyla, ünlü sunucu Jess Molho'nun önderliğinde yapılan etkinlikte; kadın, erkek, genç, yaşlı herkes hem bu hastalıkla mücadeleye destek vermiş hem de sağlıklı bir yaşam için adım atmış oldu.

Etkinlikte konuşma yapan Avon Türkiye İletişim Müdürü Hande Orhan "Bugün, her 8 kadından 1'ini tehdit eden Meme Kanseri'ne karşı, ne kadar cesur olduğumuzu kanıtlamaya; hastalıkla mücadele eden kadınlarımıza ilham vermeye geldik. AVON olarak 1992 yılından bu yana tüm dünyada bu hastalığa karşı umut saçmak için çalışıyoruz." diye konuştu.

Etkinlikte; bu yılın başında AVON'un "Meme Kanseri ile Mücadele" projesi kapsamında önemli bir işbirliğine imza attığı Türkiye'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından Medical Park Hastaneler Grubu'nun uzman hekimi de yer aldı ve bu hastalıkla mücadele konusunda tüm katılımcılara önemli bilgiler verdi. Bunun yanı sıra, kadınların spor ve yaşam merkezi "b-fit" de sağlıklı bir yaşam için sporun önemi konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Elele Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title