Haberler

Bipem'den Kosgeb Destekli Girişimcilik Kursu

Bitlis Valiliği bünyesinde faaliyet gösteren Bitlis Proje Eğitim Merkezi (BİPEM) tarafından KOSGEB işbirliği ile 120 kişilik girişimcilik kursu açılacak.

Bitlis Valiliği bünyesinde faaliyet gösteren Bitlis Proje Eğitim Merkezi (BİPEM) tarafından KOSGEB işbirliği ile 120 kişilik girişimcilik kursu açılacak.

Bitlis merkezde 13 Ekim - 6 Kasım 2016 tarihleri arasında 4 grup halinde düzenlenecek olan kurs ile toplamda 120 kursiyere uygulamalı olarak girişimcilik eğitimi verilecek. Girişimcilik eğitimleri sonrası sertifika almaya hak kazanan ve kendi işlerini kurmak isteyen kursiyerlere bir yıl sonra geri ödemeli, toplamda 4 yılda ödenmesi planlanan 50 bin TL'lik hibe, 100 bin TL'lik faizsiz kredi desteğinden de faydalanma imkanı sağlanıyor.

Açılacak olan girişimcilik kursu için başvuruların alınmaya başladığını belirten Bitlis Proje Eğitim Merkezi (BİPEM) İl Koordinatörü Necati Kaya, eğitime katılmak isteyenlerin Bitlis Proje Eğitim Merkezi'ne başvurmaları gerektiğini söyledi. Necati Kaya, "Girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını amaçlıyoruz. Eğitimde, kursiyerlere bir iş fikrine sahip girişimciye iş planı hazırlama, pazar araştırması, üretim planlaması, yönetim planlaması, finansal planlama ile ilgili bilgiler aktarılacak" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Valiliği Necati Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title