Haberler

BIOR, Şampiyonları Ağırlıyor

Güncelleme:

Bodrum International Optimist Regatta, Avrupa Şampiyonu Mara Turin ile Avusturya ve Slovenya Milli Takımlarını da ağırlıyor.

Bodrum International Optimist Regatta (BIOR), Avrupa Şampiyonu Mara Turin ile Avusturya ve Slovenya Milli Takımlarını da ağırlıyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen BIOR'da, 10 ülkeden ve 45 yelken kulübünden birçok sporcu yarışıyor. BIOR'a katılan sporcular arasında ayrıca Avrupa Şampiyonu Slovenyalı sporcu Mara Turin ile Avusturya ve Slovenya Milli Takımı sporcuları da yer alıyor.

İçmeler Mevkii'nde yer alan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi'nden antrenörleri ve takım liderleriyle birlikte hareket eden optimistçiler, ikinci gün yarışlarına katıldı. İlk gün Bodrum açıklarında başlayan ancak rüzgarın az olması nedeniyle Adaboğazı'na alınan yarışların ikinci gün startı da aynı ihtimale karşı yine Adaboğazı'nda verildi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışlara veliler ve sporseverler de katılarak sporculara destek verdi.

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen organizasyon, Türkiye Yelken Federasyonu, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi, Bodrum Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Denizciler Derneği öncülüğünde gerçekleştiriliyor.

28 Mayıs - 1 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleşen yarışlarda; Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas, Avusturya, Danimarka, Slovenya, Yunanistan, İtalya, Romanya ve Rusya'dan çocuk ve genç sporcular yarışıyor. BIOR yarışları, 1 Haziran 2014 Pazar günü düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avusturya Slovenya Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title