Haberler

Binlerce öğrenci Oğuzkaanlı olmak için yarıştı…

Güncelleme:


Oğuzkaan Koleji Bursluluk Sınavına Yoğun İlgi!

Oğuzkaan Koleji, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için bursluluk sınavını 12-13 Mart'ta gerçekleştirdi.  Sınava 10 binin üzerinde öğrenci başvuru yaptı.

Eğitimin 25 yıllık tecrübesi Oğuzkaan Koleji, üniversiteye giriş sınavları, TEOG sınavlarında yakaladığı yüksek başarı oranları ve The Collage Board tarafından onaylanmış, özellikle ABD ve Avrupa'da saygın üniversitelerin kapısını açan SAT (Scholastic Aptitude Test-Eğitim Yetenek Testi) sınav merkezi olmasıyla dikkat çekiyor.

%100 BURS İMKANI

Eğitim ve öğretime Çapa, Bakırköy ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Koleji, 2016-2017 Eğitim döneminde Bahçelievler ve Halkalı şubeleriyle de başarıyı desteklemeye devam ediyor. Oğuzkaan Koleji 12-13 Mart'ta gerçekleştirdiği bursluluk sınavına 10 bin kişi başvuruda bulundu. Dışarıdan öğrencilerin katılımına açık olan sınavda, öğrencilerin aldıkları başarı puanlarına göre yüzde 10'dan yüzde 100'e varan oranlarda burs imkânına sahip olacak.

REKOR BAŞVURU

Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Uzmanı Hatice Yılmaz, "Rekor diyebileceğimiz bir katılımla sınavlarımızı tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Öğrenci ve velilerimizi tercihlerinden dolayı kutluyor, katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum. Eğitimde her daim kaliteli ve nitelikli eğitimi ilke edinen Oğuzkaan Koleji, üstlendiği bu misyonu her zaman en iyi şekilde yerine getirecektir" dedi.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bursluluk sınavları sonuçları değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından 4. ve 8.sınıflar için 17 Mart , diğer kademeler içinse 19 Mart'ta www.oguzkaankoleji.com sitesinde ilan edilecek. Öğrenciler, sınav sonuç belgesini ve sınav kitapçığını sonuçların açıklanmasının ardından sınava girdikleri okuldan alabilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Scholastic Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title