Haberler

Binlerce Manisalı Teröre Lanet Yağdırdı

Manisa’da binlerce vatandaş ‘Teröre Lanet Şehide Saygı’ yürüyüşünde bir araya geldi.

Manisa'da binlerce vatandaş 'Teröre Lanet Şehide Saygı' yürüyüşünde bir araya geldi. Terör örgütü aleyhine atılan sloganlarla binlerce Manisalı şehitliğe kadar yürüdü.

Manisa Ülkü Ocakları tarafından organize edilen 'Teröre Lanet, Şehide Saygı' yürüyüşüne binlerce Manisalı ellerindeki Türk bayrakları ile destek verdi. Manolya Meydanında şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve edilen duaların ardından hep birlikte İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan yürüyüşte terör örgütü aleyhine sloganlar atıldı.

Yürüyüşe MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Salihli belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MHP ilçe başkanları, Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Murat Yörük ve binlerce Manisalı katıldı.

Manolya Meydanında Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Murat Yörük küfürlü sloganlar atılmaması ve provokasyonlara gelinmemesi konusunda Manisalıları uyararak amaçlarının şehitlere saygı ve terörü lanetlemek olduğunu söyledi. Yörük, "Aşağılık katiller taşeronluğunu yaptıkları karanlık ellere hizmet etmekte, vazife başındaki askerlerimize ve polislerimize alçakça pusu kurmakta. Bu gözü dönmüş it sürüsü terörist grubu hakkını savunduğunu iddia ettiği bölge halkını dahi katletmekten geri durmamaktadır" dedi.

Manolya Meydanından Manisa şehitliğine kadar sloganlar eşliğinde kol kola yürüyen Manisalılar Şehitlikte dua ettikten sonra olaysız bir şekilde dağıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Yörük Politika Güncel Haberler

title