Haberler

Forum Aydın'da Revirin Kapalı Tutulmasına Tepki

Güncelleme:

Aydın'ın en büyük alışveriş merkezi Forum Aydın'da buluna revirin kapalı tutulması tepkiye neden oldu.

Aydın'ın en büyük alışveriş merkezi Forum Aydın'da buluna revirin kapalı tutulması tepkiye neden oldu. Alışveriş sırasında fenalaşan bir vatandaş revir kapalı olduğu için bölgeye gelecek ilk yardım ekiplerini bekledi. Reviri olmasına rağmen alışveriş merkezinin kapalı tuttuğunu iddia eden vatandaşlar alışveriş merkezinin bu tutumuna tepki gösterdi.

Aydın Tekstil ile Ilıcabaşı Mahallesi arasındaki araziye aydın'ın en modern ve en donanımlı alışveriş merkezi olarak inşa edilen ve geçtiğimiz yıllarda açılan merkezde bulunan revirin kapalı olduğu öğrenildi. Çok sayıda mağaza, sosyal alan, lokanta ve kafeterya ve sinemanın yer aldığı ve her gün binlerce kişinin uğrak yeri olan alışveriş merkezinde bir vatandaş alışveriş yaptığı sırada fenalık geçirdi. Bir mağazada yere yığılan vatandaşa ilk müdahale yapılması için revire kaldırmak isteyen yakınları alışveriş merkezinin revirinin kapalı tutulduğunu öğrenince şaşırdı.

Büyük işyerlerinde bile sağlık görevlisi bulundurulması zorunlu iken koskoca alışveriş merkezinin revirinin kapalı tutulması tepkiye neden olurken vatandaşlar ve alışveriş merkezi yönetimine olan tepkilerini "Koskoca …. revirini kapatmış. Adam alışveriş merkezinde bayıldı. İlk müdahale için sağlık görevlisi beklediler. Metrekaresinden bilmem kaç dolar almasını bilenler neden o paraları kazandıkları insanları önemsemez" diyerek alışveriş merkezi yönetimine tepki gösterdiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title