Haberler

Binlerce Kişi Kutluyor

Güncelleme:

Kutlu Doğum Haftası Eyyübiye ilçe Müftülüğü ve Eyyübiye Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen çeşitli programlarla kutlanıyor.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Eyyübiye'de bulunan Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'ndaki programa, Eski İçişleri Bakanı Abdülkdir Aksu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Eyyübiye ilçe Müftüsü Mustafa Erdem, AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri, Haliliye İlçe Müftüsü İ.Halil Okullu, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nun yöneticileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, okulda öğrenim gören öğrenciler tarafından okunan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Hayatı, Hadisiler ve ilahilerle devam etti.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Eyyübiye İlçe Müftüsü Mustafa Erdem programda bir konuşma yaparak, kutlu doğumun anlam ve önemine vurgu yaparken, etkinliğin sonunda katılan herkese teşekkür etti.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle organizasyonda bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, ''Bu kutlu doğum haftasında Peygamberimizi çok iyi anlamamız gerekiyor. Ve onu anlarken de en azından onun hayat fikrini de bizim içimizde yaşaması gerekiyor. Çünkü onun hayat biçimi, onun hayat nizamı aynı zamanda dünya'da huzur ve mutluluğunda bir referanstır. Bunu bu şekilde bilmemiz gerekiyor. Eyyübiye Belediyesi olarak gerek bu tarz kutlu doğum etkinlikleri kapsamında, gerek diğer dini bayramlarımız da, diğer sosyal projelerde bizler üzerimize düşeni her zaman yerine getireceğiz. Bildiğiniz gibi Eyyübiye'de Hz. Eyyüp Peygamber'imizin makamı var. Bununla ilgili yapılacak etkinliklerde de Eyyübiye Belediyesi olarak rol almak istiyoruz. Sabır emsali olan Hz. Eyyüp Peygamberimiz ile ilgili sabır günü etkinliğimiz olacaktır. Bu organizasyonda tekrardan bir arada olduğumuz için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eyyübiye ilçemizde hizmet noktasında inşallah kalpler yumuşar ve yapacağımız en güzel icraatlarla gerek sizlerin, gerek vatandaşlarımızın rızasını, hepsinden önemlisi Allah'ın rızasını kazanırız. '' Dedi.

Eski İçişleri Bakanı Abdülkdir Aksu'da Şanlıurfa ziyareti sırasında böyle güzel bir organizasyonu duyunca bizlerde katılmak istedik. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'te, ''Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye, Eyyübiye ilçe müftüğü'ne bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah bizi Resulün yolunda ahlakından ayırmasın. Şunu yine ifade edeyim ki 30 Mart'ta göstermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Şanlıurfa, Şanlıurfalığını dünde gösterdi, 30 Mart'ta da gösterdi. İnşallah ebediyete kadar da Halilül Rahmana layık olarak devam edeceğiz.'' Dedi.

Yapılan Kutlu Doğum Haftası tirit ikramı ile son buldu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title