Haberler

Binlerce Kişi Beşiktaş'ta İftarda Buluşuyor

Beşiktaş Barbaros meydanında kurulan iftar çadırında her akşam binlerce vatandaş hep birlikte iftar yapmanın keyfini yaşıyor.

Beşiktaş Barbaros meydanında kurulan iftar çadırında her akşam binlerce vatandaş hep birlikte iftar yapmanın keyfini yaşıyor. Organizasyonda iftara katılan vatandaşlar semazenlerle hoşça vakit geçiriyor.

Beşiktaş Belediyesi ile hayırsever vatandaşların işbirliği ile oluşturulan iftar çadırlarına bu yıl binlerce vatandaş misafir oluyor. Her akşam özenle hazırlanan masalarda yemek yiyen vatandaşlar hep birlikte iftar yapmanın hazzını tadıyor. Ayrıca, her akşam iftar çadırlarına misafir olan vatandaşlar semazen gösterisi ve ilahi dinletisi ziyafeti yaşıyor.

İlk iftarda 3 semavi dini buluşturan Beşiktaş Belediyesi, her akşam birbirinden önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. İlahiyatçılar ile iftar öncesi program ile vatandaşlar oruç ile alakalı sorularına yanıt buluyor.

Tüm bu etkinlikler Ramazan boyunca Beşiktaşlılar ile buluşmaya devam edecek. Ayrıca, Ramazan'ın 5'inci günü sanatçı Ege de Beşiktaşlılarla birlikte iftar yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title