Haberler

Rize'de Binlerce Kişi Bayramlaşma Çadırında Buluştu

Güncelleme:

Rize'de binlerce insanın bir araya geldiği ve geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni yine Cumhuriyet Meydanında kurulu çadırda gerçekleştirildi.

Rize Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan bayramlaşma çadırına Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ile Nusret Bayraktar, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Avcı, daire amirleri, oda başkanları ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri vatandaşla bir araya geldi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma töreninde Bakan Yazıcı vatandaşlarla bayramlaştı ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sonrasında Rize Belediyesi tarafından kurulan kavurma pilav dağıtım çadırına geçildi. Bakan Yazıcı, Vali Yazıcı, Rize Milletvekili Hasan Karal, İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap vatandaşlara yemek dağıttı.

Ardından Rize Cumhuriyet Polis Karakoluna geçilerek polislerle bayramlaşıldı ve hatıra fotoğrafı çektirildi.
BAYRAMLDA HASTALAR UNUTULMADI

Rize Devlet Hastanesi ziyaret edilerek vatandaşlarla bayramlaşıldı ve hediyeler verildi. Çocuk servisinde yatan hastalar için özel hediyeler hazırlandı ve çocuklara verildi.

Sonrasında Jandarma Garnizon Komutanlığına gidilerek askerlerle bayramlaşıldı. Bakan Yazıcı komutanlık hatıra defterine günün anlam ve önemine ilişkin bir yazı yazdı.

BAYRAMDA NÖBETÇİ İTFAİYE ERLERİNE ZİYARET

Rize Belediyesi İftaiye Müdürlüğü ziyaret edilerek iftaiye personeliyle bayramlaşıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rize Belediyesi Ersin Yazıcı İsmail Safi Hasan Karal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title