Haberler

Binlerce İnsan Tek Bir Sofra"

Sivaslılar, Sivas Belediyesi ve Kanal 58 Televizyonu organizasyonunda Turkcell ana sponsorluğunda kurulan iftar sofrasında buluştu.

Sivaslılar, Sivas Belediyesi ve Kanal 58 Televizyonu organizasyonunda Turkcell ana sponsorluğunda kurulan iftar sofrasında buluştu.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünden İstasyon Caddesi boyunca trafiğe kapatılan caddeye kurulan iftar sofrasına çok sayıda vatandaş katıldı.

"Binlerce İnsan Tek Bir Sofra" adı altında düzenlenen iftarda Sivas Belediyesi tarafından 12 bin 500 ve Sivasspor Kulübü tarafından da 2 bin 500 yemek dağıtıldı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, iftar öncesi yaptığı konuşmada, ramazanın birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olduğunu söyledi.

Ramazanın kardeşilik olduğuna vurgu yapan Aydın, Sivas'ta ve Türkiye'de kardeşlik iklimin sürdüğünü belirterek, İsrail'in Gazze'ye saldırıları sırasında hayatını kaybeden Filistin halkına da barış ve huzur diledi.

Aydın, Kadir Gecesi'nde yapılan niyazların özel dualar olduğunu belirterek, duaların bütün insanlık için yapılması gerektiğini söyledi. Sivas'ın tarihi önemine de değinen Aydın, "Bugün Sivas İstasyon Caddesi'nde birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik içerisinde bu iftarı yaparken inşallah bundan sonra bütün oyunlara da kapalı olduğunu haykırıyorum" diye konuştu.

Aydın, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. İftara Vali Vekili Ömer Kalaylı ve protokol üyeleri katıldı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Sivasspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title