Haberler

Binlerce Bayrampaşalı Komşuluk İftarında Buluştu

Bayrampaşa Belediyesi Ramazan ayının 16. gününde Tuna Caddesinde “Komşuluk İftarı” düzenledi.

Bayrampaşa Belediyesi Ramazan ayının 16. gününde Tuna Caddesinde "Komşuluk İftarı" düzenledi. Yol boyunca kurulan iftar masalarında 3 bin 500 Bayrampaşalı bir araya geldi.

AK Parti Bayrampaşa İlçe Belediye'si Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Tuna Caddesi'nde iftar yemeği verdi. Etkinliğe Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner başta olmak üzere Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, İstanbul Milletvekili Sırın Unal, İlçe Teşkilatı ve yakınlarıyla mahalleliler katıldı.

Etkinlik çocuklara yönelik düzenlenen sahne şovuyla başladı. Ezanın okunmasına yaklaşık 45 dakika kala Bayrampaşa İlçe Belediye Başkanı Atila Aydıner beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız ve İstanbul Milletvekili Sırın Unal ile birlikte alana gelerek davete katılan misafirleri ve esnafı selamladı. Başkan Aydıner vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yaklaşık 350 metrelik cadde üzerine kurulan alanda vatandaşları birer birer selamlayan Aydıner onlarla sohbet ederken hatıra fotoğrafları çektirdi.

Başkan Atila Aydıner vatandaşı selamladıktan sonra sahneye çıkarak kısa bir konuşma yaptı. Aydıner konuşmasına birlik ve beraberlik mesajlarıyla başlarken Ramazan Ayı süresince yaşadıkları coşkuyu dile getirdi. Başkan Aydıner bu mübarek ay süresince etkinliklere katılan misafirlere teşekkürlerini iletti.

İftar etkinliği ezanın okunmasından önce Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti. İftar vakti geldiğinde ise yaklaşık 3 bin 500 kişi birlik ve beraberlik içinde coşkuyla oruçlarını açtı.

Bu arada Bayrampaşa Belediyesi yaptığı duyuruyla 23 Temmuz Çarşamba akşamı, önceki ay maden faciası yaşanan Manisa'nın Soma İlçesi'nde hayatını kaybeden madencilerin aileleri ile iftarda buluşacağını açıkladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atila Aydıner Cemil Yıldız Bayrampaşa Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title