Haberler

Bingölspor Diyarbakır'da Transferde Coştu

Çapakçurspor olan adını 12 Bingölspor olarak değiştirmeye hazırlanan Bingöl’ün Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcisi, Diyarbakır’da görüştüğü 3 futbolcuyu transfer etti.

Çapakçurspor olan adını 12 Bingölspor olarak değiştirmeye hazırlanan Bingöl'ün Bölgesel Amatör Ligi'ndeki temsilcisi, Diyarbakır'da görüştüğü 3 futbolcuyu transfer etti. Kulüp Başkanı Şeyhmus Güleyan, "Bingöl halkı rahat olsun. Gönül rahatlığı ile izleyecekleri bir takım oluşturuyoruz" dedi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede ismini 12 Bingölspor olarak değiştirecek olan Çapakçurspor, transferde önemli oyuncularla anlaştı. Transfer çalışmalarını yürüten Kulüp Başkanı Şeyhmus Güleyan, Diyarbakır'da görüştüğü Dersimspor'un 3 önemli futbolcusuyla anlaştı. Güleyan, geçen sezon Dersimspor'da 19 gol atarak Bölgesel Amatör Ligi'nin golcü isimleri arasında yer alan Sadettin Özer'in yanı sıra aynı takımın as futbolcuları olan Mehmet Ali Yakışık ve Mehmet Doğan'ı Bingölspor'da oynamak için ikna etti.

Kulüp Başkanı Şeyhmus Güleyan ses getirecek transferlere imza attıklarını belirterek, hedeflerinin 3. Lig'e çıkmak olduğunu yineledi. Güleyan, "Başarıya susayan Bingöl halkının huzuruna bomba gibi bir takımla çıkacağız. Bu oyuncular çok değerli ama onların dışında da önemli futbolcularla anlaştık. 3. Lig'e çıkmaktan başka düşüncemiz yok. Bingöl'de kongremizi yaparak isim değişikliğini hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar profesyonel liglerde oynayan yeni transferler de Başkan Güleyan'ın güvenini boşa çıkarmayacaklarını belirterek, "Elbirliğiyle Bingölspor'u hak ettiği 3. Lig'e taşıyacağız" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title