Haberler

Bingöl sahur ve iftar vakitleri - 2016 Ramazan imsakiyesi

Güncelleme:

Bingöl sahur ve iftar vakitleri - 2016 ramazan imsakiyesi ve ramazan bayramı tatili hakkında bilgilendirme. Bingöl ili sahur ve iftar vakitleri - saatlerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin.Bingöl ve Türkiye'nin tüm bölgelerinde sahur - iftar saatleri haberler.com'un namaz vakitleri sayfasında.

Bingöl ili imsakiyesi, Bingöl ili iftar ve sahur vakitleri. Bingöl ili ve Türkiye'nin tüm illerini kapsayan ramazan imsakiyesi haberler.com'da. Sahur vakitleri, iftar vakitleri ve namaz vakitlerini bulabileceğiniz haberler.com'un namaz vakitleri sayfasına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

BİNGÖL NAMAZ VAKİTLERİ – RAMAZAN İMSAKİYESİ

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK ?

Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Son günlerin cevabı en çok merak edilen sorusu oldu. Özellikle çalışan kesimin merakla beklediği Bayram tatili 9 gün olacak mı? Bayram tatili kaç gün olacak sorusunun yanıtı Bakanlar Kurulu'ndan çıkacak karar ile belli olacak. Turizmcilerin önerisiyle Ramazan Bayramı tatili kararının bu yıl erken açıklanması gündeme gelmişti.

Rusya krizi nedeniyle zor günler turizmciler, Ramazan Bayramı tatili kararının erken açıklanmasıyla yerli turistin önceden tatil programı yapabileceğini belirtmişlerdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılmasının, Bakanlar Kurulu kararı ile belli olacağını söylemişti.

Avcı'nın bu açıklamasının ardından Ramazan bayramı tatiliyle ilgili kararın Bakanlar Kurulu kararı sonrasında belli olması bekleniyor.
2016 yılı Ramazan Bayramı, arefe günü ile 4 Temmuz Pazartesi günü (Yarım gün tatil) başlayacak. 5 Temmuz Salı, 6 Temmuz Çarşamba, 7 Temmuz Perşembe günü ise 1-2-3'üncü günler kutlanacak.

Bakanlar Kurulu kararı ile Ramazan bayramın tatiline 4 Temmuz Pazartesi öğleden önce ve Cuma gününün de eklenmesi ile tatilin 9 güne yükselmesi bekleniyor.

İstanbul ili sahur ve iftar vakitleri için yukarıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz..

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ramazan Bayramı Türkiye Bingöl Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title